Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Türknet Kullananlar Bakabilir Mi ?

Ben yakın zamanda yaptım iki ekip gelmiyor tek bir ekip geliyor
  2. T

Yardım Türknet Kullananlar Bakabilir Mi ?

İstedikleri evrakları gelen kişiye teslim edeceksin kurulumu yapıp gidiyor farklı bir işlem olarak türknet uygulamasına bir kaç evrak kaydediyorsunuz
  3. T

Ping Çıkmaması İçin Yapılabilecekler

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz
  4. T

Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz ?

Türknet Türksat kablo net fiber de Vodafone
  5. T

internet altyapım hakkında

Fiber yok anladığım kadarıyla Türksat kablo net ve ya türknetin internet sistesinden alt yapını sorgulata bilirsin VDSL konusunda da iyiler
  6. T

Türknet Download 2 Upload 7.6

Bu durum benim başıma da geldi bende türknet kullanıyorum yaklaşık 6 aydır modemim eski idi yeni bir modem aldım sorunum düzelmişti benim bilgim bu kadar umarım çözülür durumunuz
  7. T

TürkNet İnternet Bağlatmak İstiyorum Nasıl?

gönül rahatıyla alabilirsin
  8. T

Superonline altyapısı üzerinden Vodofone fiber nasıldır?

Türktelekomun alt yapısı üzerinden :) vodafone fiber internet kullanıcısıyım :) 1609512604 güzel bir noktaya değindiniz mesela fiber de olsa 50 mbps üzerini desteklemiyor benim olduğum yer
  9. T

Türkiye'nin bir çok şehrinde türktelekomun alt yapısı var bildiğim bu sadece :)
  10. T

başvurunuz onaylandıktan sonra odanıza kadar kabloyu çekiyor ama şunu belirteyim unutmadan verdikleri modem nokıa marka wifi sinyal mesafesi kötü bilginiz olsun
  11. T

fikir olarak öneririm daha bir sorun yaşamadım gerek teknik servis olarak gerek müşteri hizmetlerinden ama şunu da belirtmek isterim benim sözüme güvenip de sorun yaşarsanız karışmam :D ben yaşamadım bu zamana kadar fiber cam kablo netice de adsl gibi olmuyor :)
  12. T

ben şöyle bir bilgi vcereyim ilk internetim türktelekom ( berbat ) sonra superonline ( güzeldi sonradan bozuldurlar ) şuan da vodafone fiber net kullanıyorum 95 liraya 50 mbps download ve 18 mbps upload almaktayım gayette memnunum 1 senedir kullanıyorum
  13. T

İstanbul kartal Orta mahalle hangi internet servisi seçilmeli. millenicom mu türknet mi

vodafone nin hemen hemen kartalın her mahallesin de fiber var bence onu öğrenin ben atalar da oturuyorum kapı girişine kadar kablo çekilmiş ama bina içine verilmemişti 2 4 kişi bende kullanırım dedi binaya alt yapı çekilmişti
Top Bottom