Neler Yeni

Superonline altyapısı üzerinden Vodofone fiber nasıldır?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
bizzat kendim 1.5 seneden fazladır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim tek sorunu alt yapı kontrolü yap derim bulunduğun yer ne kadar destekliyorsa o kadar alabiliyorsun sadece :')

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
evet öyle ama sende ne var benim için önemli olan bu :D
Türktelekomun alt yapısı üzerinden :) vodafone fiber internet kullanıcısıyım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizzat kendim 1.5 seneden fazladır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim tek sorunu alt yapı kontrolü yap derim bulunduğun yer ne kadar destekliyorsa o kadar alabiliyorsun sadece :')
güzel bir noktaya değindiniz mesela fiber de olsa 50 mbps üzerini desteklemiyor benim olduğum yer

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
altyapı kontrolü yaptım türkcell süperonline altyapısı üzerinden 100mbqs verebiliyorlar dediğim gibi ama sorun yaşamaktan korkuyorum

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
valla gayet ilgililer sadece bir defa sorun yaşadım oda ısrarla arayınca servis gönderdiler hallettik :D
sanırım şunu alıcam;
inşallah sorun yaşamam şu anda pingten şikayetçiyim daha kötü olmaz umarım
birde binadakilere sorayım bakalım belki birilerini bulurum

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
sanırım şunu alıcam;
inşallah sorun yaşamam şu anda pingten şikayetçiyim daha kötü olmaz umarım
birde binadakilere sorayım bakalım belki birilerini bulurum
1609513262462.png

valla ben bu değerleri alıyorum Upload genelde 10 ile 7 civarı şu an düşük çıkmasına aldırma ping konusuna gelirsek alt yapıdan tut kullandığın modeme kadar etkiliyor ayrıca bahsettikleri wifi genişleticiyi vs muhakkak iste ben şehir dışında olduğum için gelen elemanlar eski alt yapıyı dahi yenilemeden gitmişler :') zaten yaşadığım sorunda bu eve gelen fiber kablosu oldukça eski sıkıntı çıkartıyor bu sebepten

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle
valla ben bu değerleri alıyorum Upload genelde 10 ile 7 civarı şu an düşük çıkmasına aldırma ping konusuna gelirsek alt yapıdan tut kullandığın modeme kadar etkiliyor ayrıca bahsettikleri wifi genişleticiyi vs muhakkak iste ben şehir dışında olduğum için gelen elemanlar eski alt yapıyı dahi yenilemeden gitmişler :') zaten yaşadığım sorunda bu eve gelen fiber kablosu oldukça eski sıkıntı çıkartıyor bu sebepten
wifi genişletici kaç tl?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
wifi genişletici kaç TL?
dostum yanında hediye vermeleri gerekiyor attığında dahi yazıyor yani illa ki lazım olur dursun bir köşede :D zaten sanırım benim kullandığım pakete geçmek istiyorsun sende fiyat vs aynı çünkü

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bu tür sorunları adsl hatla yaşayanlar çok var ama fiber hakkında kimse bişey dememiş. o yüzden düşünüyorum
Benim arkadaşımın altyapısı 200 yani fiber geçiyor Vodafone kullanıyordu adamları aradılar yüzsüzce değerlerini kısıtladık dediler. :D :/

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dostum yanında hediye vermeleri gerekiyor attığında dahi yazıyor yani illa ki lazım olur dursun bir köşede :D zaten sanırım benim kullandığım pakete geçmek istiyorsun sende fiyat vs aynı çünkü
bu arada şimdi başvuru yerine girdim o baktığım paket çıkmıyor redli olmama rağmen şu çıkıyor;

Benim arkadaşımın altyapısı 200 yani fiber geçiyor Vodafone kullanıyordu adamları aradılar yüzsüzce değerlerini kısıtladık dediler. :D :/
neden peki öyle bir hakları yok ki? kota dolmuştur vs bir açıklamaları vardır herhalde?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
bu arada şimdi başvuru yerine girdim o baktığım paket çıkmıyor redli olmama rağmen şu çıkıyor;

neden peki öyle bir hakları yok ki? kota dolmuştur vs bir açıklamaları vardır herhalde?
valla güven vermedi... istersen pazartesi günü bir şubeye git en iyi yardımı orda alırsın zaten

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
valla güven vermedi... istersen pazartesi günü bir şubeye git en iyi yardımı orda alırsın zaten
tamamdır bu ayın 28'inde bitiyor o zamana kadar karar verebilirim umarım bu olmazsa 50mbqs millenicom alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,596
Üyeler
167,165
Son üye
miracdrsn