Türktelekomun alt yapısı üzerinden vodafone fiber internet kullanıcısıyımevet öyle ama sende ne var benim için önemli olan bu
güzel bir noktaya değindiniz mesela fiber de olsa 50 mbps üzerini desteklemiyor benim olduğum yerbizzat kendim 1.5 seneden fazladır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim tek sorunu alt yapı kontrolü yap derim bulunduğun yer ne kadar destekliyorsa o kadar alabiliyorsun sadece :')
altyapı kontrolü yaptım türkcell süperonline altyapısı üzerinden 100mbqs verebiliyorlar dediğim gibi ama sorun yaşamaktan korkuyorumbizzat kendim 1.5 seneden fazladır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim tek sorunu alt yapı kontrolü yap derim bulunduğun yer ne kadar destekliyorsa o kadar alabiliyorsun sadece :')
valla gayet ilgililer sadece bir defa sorun yaşadım oda ısrarla arayınca servis gönderdiler hallettikaltyapı kontrolü yaptım türkcell süperonline altyapısı üzerinden 100mbqs verebiliyorlar dediğim gibi ama sorun yaşamaktan korkuyorum
sanırım şunu alıcam;valla gayet ilgililer sadece bir defa sorun yaşadım oda ısrarla arayınca servis gönderdiler hallettik
sanırım şunu alıcam;
inşallah sorun yaşamam şu anda pingten şikayetçiyim daha kötü olmaz umarım
birde binadakilere sorayım bakalım belki birilerini bulurum
wifi genişletici kaç tl?Alıntıyı görüntüle
valla ben bu değerleri alıyorum Upload genelde 10 ile 7 civarı şu an düşük çıkmasına aldırma ping konusuna gelirsek alt yapıdan tut kullandığın modeme kadar etkiliyor ayrıca bahsettikleri wifi genişleticiyi vs muhakkak iste ben şehir dışında olduğum için gelen elemanlar eski alt yapıyı dahi yenilemeden gitmişler :') zaten yaşadığım sorunda bu eve gelen fiber kablosu oldukça eski sıkıntı çıkartıyor bu sebepten
dostum yanında hediye vermeleri gerekiyor attığında dahi yazıyor yani illa ki lazım olur dursun bir köşede zaten sanırım benim kullandığım pakete geçmek istiyorsun sende fiyat vs aynı çünküwifi genişletici kaç TL?
Benim arkadaşımın altyapısı 200 yani fiber geçiyor Vodafone kullanıyordu adamları aradılar yüzsüzce değerlerini kısıtladık dediler. :/bu tür sorunları adsl hatla yaşayanlar çok var ama fiber hakkında kimse bişey dememiş. o yüzden düşünüyorum
bu arada şimdi başvuru yerine girdim o baktığım paket çıkmıyor redli olmama rağmen şu çıkıyor;dostum yanında hediye vermeleri gerekiyor attığında dahi yazıyor yani illa ki lazım olur dursun bir köşede zaten sanırım benim kullandığım pakete geçmek istiyorsun sende fiyat vs aynı çünkü
neden peki öyle bir hakları yok ki? kota dolmuştur vs bir açıklamaları vardır herhalde?Benim arkadaşımın altyapısı 200 yani fiber geçiyor Vodafone kullanıyordu adamları aradılar yüzsüzce değerlerini kısıtladık dediler. :/
valla güven vermedi... istersen pazartesi günü bir şubeye git en iyi yardımı orda alırsın zatenbu arada şimdi başvuru yerine girdim o baktığım paket çıkmıyor redli olmama rağmen şu çıkıyor;
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden peki öyle bir hakları yok ki? kota dolmuştur vs bir açıklamaları vardır herhalde?
tamamdır bu ayın 28'inde bitiyor o zamana kadar karar verebilirim umarım bu olmazsa 50mbqs millenicom alıcamvalla güven vermedi... istersen pazartesi günü bir şubeye git en iyi yardımı orda alırsın zaten