Arama sonuçları: *

1. T

Twitch yayını için ınternet önerisi

27 yaşımdayım mesleğim de var öğretmenim. Saygılı ve seviyeli gençlerle zaman geçirmek için oyunlar oynuyorum. Oyuna katılamayanlarla da sohbet ediyorum. 1605717011 Sen herhalde 16'ına yeni girdin 1605717066 Zeka seviyen de belli oldu, öyle bir şey iddia eden olmadı. Zaten bir mesleğim var benim 😃
  2. T

Hahha teşekkürler kardeşim. 😊
  3. T

Ben her gün yayın yapıyorum 3 kişi izliyor yapmaya da devam edeceğim. Önemli olan hayalleri gerçekleştirmek. Son heves bükücü müsün sen, nesliniz tükenmedi mi hâlâ?
  4. T

KABLONET vs NETSPEED

Bizim bina ve altyapı yeni olduğu için uçuyor olabiliriz :D Komşumun telefonları da bağlı internetime ben de o yüzden dedim ya tabiri caizse aşığım kablonet'e :)
  5. T

KABLONET vs NETSPEED

normalde sadece valorant oynuyorum ama onda bile en çileli zamanda dahi 30 45 ping arası değişiyor. CS'de de aynı şekilde 30 ping. Onun haricinde şunu söyleyebilirim normal şartlarda türk serverinde herkes 70 ping alırken ben valorantta (bilenler bilir) avrupa serverinde 70 80 ping arası...
  6. T

KABLONET vs NETSPEED

ama alacağın tarifeyi detaylarıyla öğren ben süperonlineden büyük bir darbe yedim sınırsız internet diyerek babama 2 yıllık sınırlı interneti sattılar sınırsız fiyatına ve sürekli sorun yaşadık en son kavga dövüş eve gelip modemi değiştirdiler. sonra kendi evime geçince direk kablo net bağlattım...
  7. T

KABLONET vs NETSPEED

sadece saat 21.00 ile 23.00 arasında hızı 25 mps ye sabitliyorlar o da kablo ile bağlı isen sorun olmuyor. 1603700706 bir de kesinti oldu diyen arkadaşlar var 6 ayda 2 kesinti yaşadım ve birisi sabah 6 civarıydı 7.30 da geldi. diğeri gece 20:00 dı onu da 30-40 dk da hallettiler. ben olsam...
  8. T

KABLONET vs NETSPEED

kablonet 90 TL'ye 50 mps hız 5 upload kullanıyorum. Tabiri caizse aşığım kablonet'e. bugüne kadar ne müş. hiz. ile sorun yaşadım ne de hızım uzun süre düşük kaldı. hem de ilk 3 ay para ödemedim taahhüt yaptığım için. Valorant gibi oyunlarda 35 ping ile oynuyorum(kablo ile bağlı). ben kablo net...
  9. T

Yayın açılırmı

Kardeşim saat 20:00 ile 23:00 arasında kablonet te hızlar düşürülüyor diye biliyorum. Yine de paket detaylarından kontrol et ve dediğim gibi 5 upload olursa ancak yaparsın daha altı zor 1594854367 Video kaydı alıp yüklemeyi dene yayın yapamıyorsan
  10. T

Yayın açılırmı

Hangi saatte yaptın bu testi kablo net bazı saatler arasında download ve upload hızını düşürüyor Kablonet olarak gördüm internet sağlayıcını doğruysa 1594831010 En az 5 upload hızın olmalı
  11. T

Türk Telekomdan Taahhütsüz Ayrılma Yolu?

tam 6 ay bekledim bu beladan kurtulmak için maalesef başka yolu yok. Ancak taahhüt karşılayan bir servise geçersin onlar da 100 200 tl karşılıyor 950 mümkün değil. Allah süperonline'den de kurtarsın kardeşlerimi sıra onlarda :) Kablonet Candır cannn..
  12. T

kablonet pişmanlık mıdır ?

Bazen altyapı çalışması vs oluyor onun için hız düşebiliyor bunu da müşteri hizmetleri hemen açıklamasını yapıyor sana. Bir de sözleşmedeki maddeleri iyi oku mesela benimki saat 20:00 23:00 arasında 25 mps ye düşüyor. Bu saatler dışında 50 mps.
  13. T

kablonet pişmanlık mıdır ?

Kablonet kullanıyorum oldukça memnunum söylediğin sorun arada bir bende de oluyor. Önce modem kapa aç Daha sonra modeme reset at Olmadı müşteri hiz. Ara Bu sıralamayı sorunun çözülene kadar takip et mutlaka en son aşamada da olsa çözüyorlar Kablonet asla pişmanlık değildir. Bugüne kadar...
Top Bottom