turknet e geçdownload 100 mbps diye kablonet aldım ilk 2 hafta 100 mbps ama artık 20 mbps zor veriyor sizdede oluyor mu ?
Kablonet iyi diyordu çoğu kişi ilk defa bu formda senden duydum ben türknet kullanıyorum 90/8 alıyorum deneye bilirsindownload 100 mbps diye kablonet aldım ilk 2 hafta 100 mbps ama artık 20 mbps zor veriyor sizdede oluyor mu ?
beklemen gerek yapacak bir şey yok550 lira cayma bedeli istiyorlar
Kablonet kullanıyorum oldukça memnunum söylediğin sorun arada bir bende de oluyor. Önce modem kapa açdownload 100 mbps diye kablonet aldım ilk 2 hafta 100 mbps ama artık 20 mbps zor veriyor sizdede oluyor mu ?
20 mbps ye 94 lira yani arıyorum bizden bir sıkıntı yok diyorlarŞuna geç diyerek kesin cevaplar verilemez. Bizim alt mahallede kuzenim oturuyor onda kablonet altyapısı var. 78 alabiliyor fazlasını denedi ama kopmalar yaşadı. Arayıp sormalısınız. 100 diye anlaştık ADSL altyapısı sağlıyorsunuz demelisiniz. 20 ne harbiden. Bu pakete 20 vermek...
aynenben hala 100 allıyorum iki ay oldu kaç TL lik paket 100 güldürenmi
Bazen altyapı çalışması vs oluyor onun için hız düşebiliyor bunu da müşteri hizmetleri hemen açıklamasını yapıyor sana.download 100 mbps diye kablonet aldım ilk 2 hafta 100 mbps ama artık 20 mbps zor veriyor sizdede oluyor mu ?
20 mbps ye 94 lira yani arıyorum bizden bir sıkıntı yok diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen