2025 de cidden böyle upload olur mu?

violent76

80+
Reaksiyon skoru
6
Millenicom’dan internet aboneliği aldım. Abonelik sırasında, istersem paketimi yükseltebileceğimi söylediler. 35 Mbps’lik paketi aldım, ancak bana sadece 6 Mbps upload verdiklerini söylediler. Şok oldum ve sordum: “Peki 50 ve 75 Mbps’lik paketlerde upload ne kadar?” 50 Mbps pakette yine 6 Mbps, 75 Mbps pakette ise sadece 8 Mbps verdiklerini söylediler.
Şimdi iptal etmeyi düşünüyorum ama bu bölgede zaten boş port yok. Yaklaşık 1 yıldır internet bağlatmak için uğraşıyorum. Başka operatöre geçmek istesem port kaybı olmadan geçiş yapılamaz diyorlar, üstüne bir de saçma sapan ücretler istiyorlar.
Düzgün bir operatör yok mu gerçekten? Altyapım 89 Mbps destekliyor, ama 75 Mbps’ten fazlasını vermiyorlar. Minimum 20 Mbps upload istiyorum, çok mu şey istiyorum? Şu Superbox’tan da artık kurtulmak istiyorum.

Turknette 75 mbps download'a 15 mbps upload kullanıyorum, 20 veriyoruz demişlerdi bu hız için. Bir görüşün derim.

Fiber değil mi? ADSL VDSL'lerde genelde öyle. Fiberde 100/20 kullanıyorum Millenicom'da.

Altyapı değerlerinin olduğu kısmın(snr-hat zayıf- mevcut hız / ulaşılabilir hız) resmini atarsanız.
Alt. sorgu değeri, teorik; belirleyici hat değerleri.
Upload değerinin güncellenmesi için talep açın.
Yeni abonelik, geçiş, arıza sonrası upload; eski güncelleme öncesi değerlere düşebilir.
35/12, 50-75 /15, 100/20. Hız profilinize göre almanız lazım.
Sonuç alamazsabız, Btk'ya şikayet edeceğim deyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri