Arama sonuçları: *

1. ThEagles

Düşük Ping Sunan Sağlayıcı Önerisi

Türkiye'nin en iyi ping değerleri Turknette. Aynı altyapı farklı ISS fark etmez diyenler, bir şey bilmiyor onlara aldırış etme. Onlara göre TT'nin Turknetten daha az ping veriyor olması gerekirdi.
  2. ThEagles

Modemin eski olmasi interneti yavaslatir mi?

Modemin eski nesil ve performans olarak artık yeterli değil. 75 mbps altyapı da wifi 4 modem kullanıyorsun. Bütçen varsa wifi 5 modem almanı tavsiye ederim.
  3. ThEagles

Öneri GIBIRNET E GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYELERİNİZ NEDİR

Normal kullanıcıysan geçilir. Oyun falan oynuyorsan önermiyorum.
  4. ThEagles

VDLS ve FİBER alt yapıda neden aynı pingi alıyorum?

Pingin artıp azalması hattın kalitesi ve stabilitesi ile alakalı. Kullandığın VDSL hat şanslıymışsın ki stabil ve kaliteli bir hatmış. Şunu da belirteyim, VDSL sadece tamamen bakır altyapı olmayabilir. Bir yere kadar fiber çekip bir yerden sonra bakır verilirse bu da VDSL sayılır. FTTH veya FTTB...
  5. ThEagles

Modemde hem 5 ghz,hemde 2.4 ghz'i kapattım.İnternet yok

Modemde WiFi tuşu var ona basılı tut. Gelmezse modeme reset at.
  6. ThEagles

Atlantisnet obse hızı tam veremiyor

TurkNet 1000/1000; ISS kaynaklı sorun yaşıyorsun. ISS ile görüş. Edit: İzmir'deyim.
  7. ThEagles

Öneri Zamlar Sonrası Geçilebilecek Şahsi İSS Önerilerim: Comnet ve GIBIRNet

Ben iki firmayı da önermiyorum. Sorun yaşarsınız. Bu iki firmayı kullanıp sonra başka firmayı geçen arkadaşlar bana hak verecektir. Şahsi fikrim büyük firmalardan vazgeçmeyin.
  8. ThEagles

Yardım Bu CRC Değeri normal mi?

Çok fazla CRC var normal değil. Altyapın kötü ya da iç tesisat(evdeki ve binadaki kablolar, modem vs) kötü durumda. Fiziksel sorun bu.
  9. ThEagles

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

Risk şöyle, ilk aylar memnun kalırsın. Sonrasında çıkmak istersin ama kapı gibi senden taahhüt iptal bedeli isterler. Risk altına girmek isteyen tabii ki taahhüt yapabilir. Herkesin interneti stabil değil ve taahhüt Türkiye'nin kanayan yarası haline geldi. Şahsi fikrim, saygı duyarım sana da.
  10. ThEagles

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

Taahhüt büyük risk :)
  11. ThEagles

Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

Tek paketleri var, altyapın ile ilgili bir durum. Umarım sanada gelir bir gün gigafiber. 1.5 yıl 140 TL'den gigafiber kullandım. Sürekli zam yapan bir firma olduğunu düşünmüyorum. Edit: TT fiyatlarına da göz gezdir bence.
  12. ThEagles

Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

24 mbps internetin 500-600 TL olduğu dönemde, 400 TL gayet ucuz kalıyor. Devam.
  13. ThEagles

millenicom genel arıza

Sadece sende internet yoksa, yüksek ihtimal binanda problem vardır. Elektrikçi çağırıp tesisatını kontrol ettir.
  14. ThEagles

Hangi İSS'ye abone olmalıyım?

TurkNet veya Netspeed tavsiye ederim
  15. ThEagles

Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim ?

Fiber altyapı sadece Turkcell'de varsa, kesinlikle Turkcell kullanmalısın. Modem çekimi konusunda, router veya access point alarak problemi çözebilirsin.
  16. ThEagles

TurkNet Gigafiber altyapı görünüyor ama binamda gigafiber kutusu yok?

Ya binaya gelip kutu takarlar ya da kablo çekerler. Başvur.
  17. ThEagles

Turknet güncel paket fiyatları

Keşke konuyu açana kadar siteden bir baksaydın dostum. 300 TL VAE-ilk ay 6 199 TL gigafiber.
  18. ThEagles

Yardım TurkNet port açmak için para istiyor !

Port ücretine para istenmez. Kurulum ücretine para istiyorlar. TurkNet zaten TT'ye ödüyor port kirası.
  19. ThEagles

SAĞLAYICILARIN UPLOADLARI DÜŞÜRMESİ.

TT altyapısını kullanıp farklı firmadan hizmet alsanız dahi, TT ne kadar izin verirse o kadar down/up alırsınız.
Top Bottom