Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

Yardım Türknet > Netspeed Geçmeye Değer Mi ?

Ben 6 ay netspeed kullandık her ay düzenli olarak altyapı çalışması adı altında 2 3 defa internet kesintisi yapıyorlar bazen 7 8 hatta 1 kere 13 saat internetsiz kaldık evde valorant oynarken sürekli paket kayıpları yaşıyordum müşteri hizmetleri düzeltse de yine tekrar ediyordu bu kesintilerin...
  2. Than SKYWALKER

Millenicom'a Geçilir Mi?

Millenicom a Geçicem 1 2 gün içerisinde başvurucam nasıldır pişman eder mi? ve varsa davet kodu atarmısınız 1 ay ücretsiz kullanmak için
  3. Than SKYWALKER

Doğru Altyapı Nasıl Öğrenilir?

100 kafi boşver 300 kim versin
  4. Than SKYWALKER

Doğru Altyapı Nasıl Öğrenilir?

Bendede gpon altyapı var gıbırnet max 100 veriyo 1000 veremiyor ?
  5. Than SKYWALKER

İnternet Sağlayıcımı Değiştiricem

ping ama şöyle 2 yıllık taahhüt vardı ilk yıl sorun yoktu ama şuan leş gibi instagramda storyler fln da yüklenmiyor altyapıdan kaynaklı olsa bu 2 sorunda hep olurdu ve hız düşük 24 mbps ye 160 tl diyorlar
  6. Than SKYWALKER

İnternet Sağlayıcımı Değiştiricem

Arkadaşlar Malatya'da Yaşıyorum Türk Telekom Kullanıyorum Ama Hiç Memnun Değilim Netspeed Millenicom Gıbırnet VS Düşünüyorum Başka Fikriniz Varmı Ve bu Geçiş İşlemi Nasıl Oluyor Tahhüt Bitmeden Öncemi Sonra mı Yapmalıyım Kaç Gün Kala Aramalıyım Varolan Türk Telekom Aboneliğimi İptal Etmelimiyim
  7. Than SKYWALKER

GPon Fiber Altyapım Var Hangı Sağlayıcı Daha Iyıdır Ve Modem Tavsıyesi

Ping Değeri Benım Icın En Onemlı Unsur Bende Bır Oyuncuyum Yukleme Hızı 50 De Olsa Yeterlı Ama Neden Daha Yuksek Olmasın Sorun Yasamayayım Ve Pıngım Dusuk Olsun Istıyorum Turk Telekom Lanetınden Bıktım Usandım 1665488091 Maaalesef Değerler Aynı Cıkmıyor Aynı Bınada Oturdugum Komsum Mıllenı...
  8. Than SKYWALKER

GPon Fiber Altyapım Var Hangı Sağlayıcı Daha Iyıdır Ve Modem Tavsıyesi

Arkadaşlar Turk Telekomdayım 24Mbps Alıyorum Bu Yıl Aralık Ayında Taahütüm Bitiyor Netspeed Gıbırnet Millenicom Bu 3 Unden Bırıne Gecmeyı Dusunuyorum 100MBPS Hız Veriyorlar 8 De Upload Hepsı Aynı Ama Fıyatları Ve Musterı Memnunıyetını Bılmıyorum Kullanan Varsa Yardımcı Olabılırmı Acaba Ve Bırde...
  9. Than SKYWALKER

komşum daha fazla altyapı desteği alıyor onun gibi nasıl yükseltebilirim ?

Ben o kadar parayı vermem valla Millenicom Yada Gıbırnet Düşünüyorum Şuanlık Türk Telekomun Taahüttü Bu Aralık Ayında Bitiyor 24Mbps İnternete 120TL Ödüyoruz Bide Zamsız Fiyatı Türk Telekom Şubesinde Staj Yapıyorum Fiber Paketler 160TL Fln Olmuş 16Mbps
  10. Than SKYWALKER

Nerden sorgulatayım biryer varmı 1000 mbps veren
  11. Than SKYWALKER

E peki neden internet sağlayıcılarından sorgulattığımda bana 100 mbit alabilirsiniz diyorlar türk telekom alt yapısı ama nerden sorgulatırsam sorgulatayım bana 100 mbps veriyor
  12. Than SKYWALKER

Hangi İnternet Sağlayıcısı Almalıyım?

Bro benim böyle bu nedir
  13. Than SKYWALKER

TURKNET'E GEÇMELİ MİYİM?

Bro Benimde Aralık Ayında Taahhüt Üm Bitiyor Attığın 2 Siteden de Sorgulama Yaptım Sonuçlar Şu Şekilde Ama Altyapım VDSL Mi Fibermi bilmiyorum
  14. Than SKYWALKER

TürkNet ve deneyimlerim

nE Ciddimisin 0 Dan Altyapı mı Çekeceklermiş?
  15. Than SKYWALKER

TürkNet ve deneyimlerim

Millenicom
Top Bottom