Hocam sizin trafonuz baska onunki baskadır bildigim bu kadar en son abdullah abi söyle bişi cekmişti izleyin benceBeyler yanımdaki yada iki bina yanımdaki komşu bende daha fazla internet desteği alıyor ben nasıl internet desteğimi yükseltirim.
sag ol bi bakayımHocam sizin trafonuz baska onunki baskadır bildigim bu kadar en son abdullah abi söyle bişi cekmişti izleyin bence
peki onu trafosunda boş port varsa geçebilirmiyimHocam sizin trafonuz baska onunki baskadır bildigim bu kadar en son abdullah abi söyle bişi cekmişti izleyin bence
Hocam genellikle o trafolar kavşak yerlerde olur yada ücra köşelerde siz sorgulatın kendin trafonuzu trafoya 400mt bişi uzaklıktaysa olmuyor diye hatırlıyorumsag ol bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki onu trafosunda boş port varsa geçebilirmiyim
hocam benim uzaklık 334 metre onun 79 benim evimin yanındada trafo var ama yoksa oraya baglı degilmiOnun adresi ile altyapıyı netspeed sorgula birde kendi evin ile sorgula ikinizde santral mesafenize bakın ondan sonra yorum yapabilirim
Tm işte bu yüzden hız farkı altyapı farkı var santraller aynı değil seninki nispeten uzak olduğu için hız düşer santrale eve ne kadar yakın olursa o kadar yüksek hız alırsınhocam benim uzaklık 334 metre onun 79 benim evimin yanındada trafo var ama yoksa oraya baglı degilmi
peki bu sorunu düzeltebilirmiyim yoksa düzeltememmiTm işte bu yüzden hız farkı altyapı farkı var santraller aynı değil seninki nispeten uzak olduğu için hız düşer santrale eve ne kadar yakın olursa o kadar yüksek hız alırsın
Pek mümkün değil Türk Telekom a bildirebilirsin evin yakınında bulunan santralden hizmet almak istiyorum diye belki bişey yaparlarpeki bu sorunu düzeltebilirmiyim yoksa düzeltememmi
İkinizde farklı paketleri kullanıyor olabilirsin altyapım.net den altyapını sorgula paketin düşükse yükseltBeyler yanımdaki yada iki bina yanımdaki komşu bende daha fazla internet desteği alıyor ben nasıl internet desteğimi yükseltirim.
Hocam Şuanda İnternetim yok ben alabileceğim max hıza bakıyorum ve bana alabileceğim max hız 54 mbps çıkıyor ama benim evim santrale o kadar uzak degil ben daha 5 ay önce altyapı desteği olarak 100 mbps internet alabiliyordum bir anda düştü şimdide sorunumu düzeltmeden internet almak istemiyorum.İkinizde farklı paketleri kullanıyor olabilirsin altyapım.net den altyapını sorgula paketin düşükse yükselt
portun artık eskımış sorun olmuş olabılırHocam Şuanda İnternetim yok ben alabileceğim max hıza bakıyorum ve bana alabileceğim max hız 54 mbps çıkıyor ama benim evim santrale o kadar uzak degil ben daha 5 ay önce altyapı desteği olarak 100 mbps internet alabiliyordum bir anda düştü şimdide sorunumu düzeltmeden internet almak istemiyorum.
Brom peki bu nedir acaba ?Tm işte bu yüzden hız farkı altyapı farkı var santraller aynı değil seninki nispeten uzak olduğu için hız düşer santrale eve ne kadar yakın olursa o kadar yüksek hız alırsın