Neler Yeni

komşum daha fazla altyapı desteği alıyor onun gibi nasıl yükseltebilirim ?

p1XeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Uğurlu
Beyler yanımdaki yada iki bina yanımdaki komşu bende daha fazla internet desteği alıyor ben nasıl internet desteğimi yükseltirim.

Hanaz

80+ Gold
Beyler yanımdaki yada iki bina yanımdaki komşu bende daha fazla internet desteği alıyor ben nasıl internet desteğimi yükseltirim.
Hocam sizin trafonuz baska onunki baskadır bildigim bu kadar en son abdullah abi söyle bişi cekmişti izleyin bence

p1XeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Uğurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin trafonuz baska onunki baskadır bildigim bu kadar en son abdullah abi söyle bişi cekmişti izleyin bence
sag ol bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki onu trafosunda boş port varsa geçebilirmiyim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Onun adresi ile altyapıyı netspeed sorgula birde kendi evin ile sorgula ikinizde santral mesafenize bakın ondan sonra yorum yapabilirim

Hanaz

80+ Gold
sag ol bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki onu trafosunda boş port varsa geçebilirmiyim
Hocam genellikle o trafolar kavşak yerlerde olur yada ücra köşelerde siz sorgulatın kendin trafonuzu trafoya 400mt bişi uzaklıktaysa olmuyor diye hatırlıyorum

p1XeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Uğurlu
Onun adresi ile altyapıyı netspeed sorgula birde kendi evin ile sorgula ikinizde santral mesafenize bakın ondan sonra yorum yapabilirim
hocam benim uzaklık 334 metre onun 79 benim evimin yanındada trafo var ama yoksa oraya baglı degilmi

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam benim uzaklık 334 metre onun 79 benim evimin yanındada trafo var ama yoksa oraya baglı degilmi
Tm işte bu yüzden hız farkı altyapı farkı var santraller aynı değil seninki nispeten uzak olduğu için hız düşer santrale eve ne kadar yakın olursa o kadar yüksek hız alırsın

p1XeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Uğurlu
Tm işte bu yüzden hız farkı altyapı farkı var santraller aynı değil seninki nispeten uzak olduğu için hız düşer santrale eve ne kadar yakın olursa o kadar yüksek hız alırsın
peki bu sorunu düzeltebilirmiyim yoksa düzeltememmi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
peki bu sorunu düzeltebilirmiyim yoksa düzeltememmi
Pek mümkün değil Türk Telekom a bildirebilirsin evin yakınında bulunan santralden hizmet almak istiyorum diye belki bişey yaparlar

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İkinizde farklı paketleri kullanıyor olabilirsin altyapım.net den altyapını sorgula paketin düşükse yükselt

p1XeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Uğurlu
İkinizde farklı paketleri kullanıyor olabilirsin altyapım.net den altyapını sorgula paketin düşükse yükselt
Hocam Şuanda İnternetim yok ben alabileceğim max hıza bakıyorum ve bana alabileceğim max hız 54 mbps çıkıyor ama benim evim santrale o kadar uzak degil ben daha 5 ay önce altyapı desteği olarak 100 mbps internet alabiliyordum bir anda düştü şimdide sorunumu düzeltmeden internet almak istemiyorum.

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
Hocam Şuanda İnternetim yok ben alabileceğim max hıza bakıyorum ve bana alabileceğim max hız 54 mbps çıkıyor ama benim evim santrale o kadar uzak degil ben daha 5 ay önce altyapı desteği olarak 100 mbps internet alabiliyordum bir anda düştü şimdide sorunumu düzeltmeden internet almak istemiyorum.
portun artık eskımış sorun olmuş olabılır
kullandıgın saha dolabında kullanıcı sayısı artmış olabılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord