Arama sonuçları: *

1. TheCommander

turknet'in sitesine girebilen var mı

Giriyor ben de.
  2. TheCommander

yarım saat önce Türknet kurdurdum bu hızlar normal mi?

O zaman normal değil tabii ki. Biraz daha bekle istersen tekrar test et. Bu hızları alıyorsan baya kaybın var, görüşürsün. Sen altyapına baktığında ya da görüştüğünde hız konusunda ne çıkmıştı?
  3. TheCommander

İnternetimin Hızı Şaka mı? Saniyede 846 mbit!

En iyisi Steam >ayarlar>indirmeler> indirme hızını saniyede bit cinsinden gösteri kapatın.
  4. TheCommander

Binada altyapı yok ne yapmalıyım

3 katta internet kullanan bir ev var mı? Ben de aynı durumdaydım, oturduğum binada internet kullanılmasına rağmen altyapım olmadığını iddia ediyorlardı ve aradığımda hiçbir şekilde sorunumu çözemedim. Sadece tek yaptıkları ekiplere bildirdiklerini ve bu sorunun çözülmesinin garantisi olmadığını...
  5. TheCommander

Yardım Adresimde boş port yok ne yapmalıyım

Merhaba, Ben de yeni oturduğumuz eve taşındığımda altyapı bulunmadığını ve telekomla telefonla görüştüğümde hiçbir şekilde internet kullanamayacağımı söylemişlerdi. Port biraz daha farklı bir konu biliyorum ama bulunduğum şehirdeki telekom müdürlüğüne giderek sorunumu çözmüştüm. Çünkü taşındığım...
  6. TheCommander

Türk Telekom VDSL vs Netspeed VDSL

Netspeed taşınmadan önce ben de kullanıyordum, bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim. Şu an yeni evde mecburen Türk Telekom kullanıyorum ama memnun değilim açıkçası, ödediğim parayı hak etmediğini düşünüyorum. Türk Telekom'un tek avantajı belki taahhütlü olduğu için ilerde olabilecek internet...
Top Bottom