Arama sonuçları: *

1. TyLoo

Turk Telekom 35 Mbps Hız Nasıldır

kanka şöyle diyim tabi sende duurmlar nası olur bilmem ben de 35mb lik paketi kullanıyorum intte speed test de 33-38 arası mb alıyorum upload ise 5.50-7 arası alıyorum steamda ise 4.1 ile indiriyorum
  2. TyLoo

Yardım Boş port yok (Türk Telekom)

siz bir girişimde vs bulundunuz mu dilekçedir arayıp talep etmek..
  3. TyLoo

ben de aslında düşünmüyorum elle bi mğdahale vs lazım gibi ama duyduydum da onlar ne peki
  4. TyLoo

mahalleme alt yapı geldi çapraz binamdaki arkadaşım internetten alt yapı sorgulama yapımca 83mb çıktı ben de sorgulama yaptım fakat bende port yok hatası çıktı (önceden 16mb yazardı) aradım türk telekomu 62-72mb alabilirmişim ama port yokmuş müdürlüğe dilekçe verin vs vs dediler peki modem...
  5. TyLoo

UP/DOWN değerlerim iyi mi

13mbps 0,7 upload olan bne gayet iyi
  6. TyLoo

Türk Telekom gg mi ?

20 dk iyi he günlerce yaşayanlar da oluyor
  7. TyLoo

Türk Telekom internet hızım neden düşük

modemin çekiş gücüne de bağlıdır
  8. TyLoo

Beyler Alırım Bir H.o.

modem ne güzelmiş türk telekom tarifenle mi almıştın
  9. TyLoo

kaliteli internet kablosu önerisi

her modeme uyar arkaısndaki yüksek ihtimal sarı renk olan lan1 lan2 kablolarına takılır
  10. TyLoo

hayır aksine direk modemden aldığığ için hızlandırır laptoba takacaksınız dimi
  11. TyLoo

https://www.trendyol.com/powermaster/10-metrelik-cat6-lan-fabrikasyon-internet-data-kablosuethernet-modem-rj45-uclu-jackli-network-adsl-p-35255001?boutiqueId=411304&merchantId=127096 3 aydır kullanıyom sorun çıkmadı bende
  12. TyLoo

Vodafone Redbox alınır mı ?

4 kişi olunca 200 zor olur belki sadece sen 150 200 kullanacaksın sınırsız al
  13. TyLoo

İnternet sağlayıcı önerisi

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/
  14. TyLoo

Türk Telekom Planlı Çalışma Duyuruları.

okurken kör oldum ;)
  15. TyLoo

altyapım yok hangi internet operatörünü önerirsiniz

çok çok teşekkür ederim o halde o kadar yazdınız vs uğraştınız , deneyiminizi okuyacağım
  16. TyLoo

ben de en sıcak ona bakıyorum
  17. TyLoo

Durum Alt YapıVar Alt Yapı TürüAdsl İnternet Port DurumuVar Hız BilgisiMaksimum 16 Mbps'e kadar durum bu verdiğin linkte
  18. TyLoo

bu aralar bu konulardan çok açıldı ben de aklımdaki soruyu soruyum dedim türk telekom kullanıyorum ve kesintiler ve ping sorunları oluyor oyunda durduk yere 300 400 pinglere çıkıyorum ve şu sıralar kesilmeler de çoğaldı altyapım olmadığı için türk telekomdan devam edip modem değişikliği fln mı...
  19. TyLoo

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

altyapı olmayan 16m dowland alan yerlerde nasıldır acaba çünkü yaşadığım yerde alt yapı yok ve diğer ay türk telekomdan millenicom a geçmeyi düşünüyorum ?
  20. TyLoo

Bu Tarife Sizce Nasıl ?

evdekilerin naptığına bağlıı tek kullanırsan baya iyi ama
Top Bottom