Neler Yeni

Türk Telekom internet hızım neden düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammed AY
Turktelekom 16 mgb hiz aldım ama 5 mgb hiz geliyor musteri temsilcilerini aradigimda modem bozuk kapatip acin gibi sacma sapan oneriler söyleniyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Altyapınız kaç mb'e kadar destekliyor? Size 16mb'e KADAR tarife bağlamışlardır. Altyapınız kaç destekliyorsa en fazla onu alırsınız. 16mb paket almanız 16mb size geleceği anlamına gelmiyor.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammed AY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolu mu bağlandınız?
Evet kabloluyum aylltyapi 16 ya kdar desteklio diokar
Altyapınız kaç mb'e kadar destekliyor? Size 16mb'e KADAR tarife bağlamışlardır. Altyapınız kaç destekliyorsa en fazla onu alırsınız. 16mb paket almanız 16mb size geleceği anlamına gelmiyor.
Altyapi 16 desteklio diolar ve binaninza kadar 16 gelio bi soru yok diolar modeminiz bozuk yada binanizin tesisatı sıkıntılı diolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.milleni.com.tr/internet-altyapi-sorgulama Şu sitede adresinizi falan yazıp çıkan mb sonucunu söyler misiniz?
36 mgb desteklio yazio burda

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Ben mesela 16mb'e kadar tarife kullanıyorum ancak evime gelebilecek maksimum 11mb. Değer olarakta ortalama 7-8mb kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammed AY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama 5 mgb aliorum suanda çok düşük degilmi

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Evet kabloluyum aylltyapi 16 ya kdar desteklio diokar

Altyapi 16 desteklio diolar ve binaninza kadar 16 gelio bi soru yok diolar modeminiz bozuk yada binanizin tesisatı sıkıntılı diolar

36 mgb desteklio yazio burda
Adresinde 36mb'e kadar hız alabilirsin. Demekki ortada bir problem var. Modemin altındaki numaradan modem sağlayıcınla görüşebilirsin. Onları arayıp konuş. Onlar birkaç işlem yaparlar. Öyle de problem çözülmezse TTNET'in eve servis yollayıp inceleme üzerine bir servisi var ama bu ücretli. Ondan yararlanabilirsin. Ben de TTNET'te internet problemleri çekiyorum. Bana da bu tip konuştular. En son eve servis yollamayı teklif ettiler ama red ettim. Bakacayik.

Ayrıca modemin arkasında iğne ucu bir yer var. Oraya iğneyi bi 10sn tutup bırakırsan modemi fabrika ayarlarına alırsın. Bazen bu da işe yarayabiliyor. 10sn bastırdıktan sonra iğneyi çek ve modemi 20dk kapat. 20dk sonunda modemi tekrar aç. Bu işlem telefon, tablet, pc falan herşeyi sıfırlayacaktır. Bu tip cihazlarda kendi internetine tekrar bağlanman gerekecek. Şifren de değişecek ve modemin altında password kısmında yazan 12Absfa12 gibi böyle büyüklü küçüklü numaralı bişeylere dönecek. (12Absfa12'yi rastgele yazdım denemeyin.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Muhammed AY
Adresinde 36mb'e kadar hız alabilirsin. Demekki ortada bir problem var. Modemin altındaki numaradan modem sağlayıcınla görüşebilirsin. Onları arayıp konuş. Onlar birkaç işlem yaparlar. Öyle de problem çözülmezse TTNET'in eve servis yollayıp inceleme üzerine bir servisi var ama bu ücretli. Ondan yararlanabilirsin. Ben de TTNET'te internet problemleri çekiyorum. Bana da bu tip konuştular. En son eve servis yollamayı teklif ettiler ama red ettim. Bakacayik.

Ayrıca modemin arkasında iğne ucu bir yer var. Oraya iğneyi bi 10sn tutup bırakırsan modemi fabrika ayarlarına alırsın. Bazen bu da işe yarayabiliyor. 10sn bastırdıktan sonra iğneyi çek ve modemi 20dk kapat. 20dk sonunda modemi tekrar aç. Bu işlem telefon, tablet, pc falan herşeyi sıfırlayacaktır. Bu tip cihazlarda kendi internetine tekrar bağlanman gerekecek. Şifren de değişecek ve modemin altında password kısmında yazan 12Absfa12 gibi böyle büyüklü küçüklü numaralı bişeylere dönecek. (12Absfa12'yi rastgele yazdım denemeyin.)
Yaotim onlari duzekmedi rezik etti bizi Türk Telekom

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular