Neler Yeni

TP-Link deco S7 cihaz internet hızını düsük veriyor

mamakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk Odabaşı
Evim dubleks ve modem alt katta olduğundan 2 adet TP-Link deco S7 modelini satın aldım.1 Tanesini modeme kablolu bağladık diğer kalan 1 tanesi ise yukarıdaki odada Masaüstü pc kablolu bağlı,ana ve 2. s7 ile hız testi yaptığımda da 230lerde bi hız alıyorum.Farklı hız testi sağlayıcılardan test e
ttim hepsinde aynı sonucu aldım.
Kurulumu yaptım fakat internet hızım yarı yarıya düşük.

Türk Telekom fiber 500 ama ben alıyorum 230 250 bunun sebebi nedendir?
Bu doğal mı yoksa yanlış bir şey mi yaptım?

Muhlis_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhlis Akın
Bende aynı durundayım bilgisayarda hız testi yaptığımda daha üst katta daha düşük görüyorum bilgisi olan yok mu yardımcı olacak araştırmadığım site video kalmadı

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Bende aynı durundayım bilgisayarda hız testi yaptığımda daha üst katta daha düşük görüyorum bilgisi olan yok mu yardımcı olacak araştırmadığım site video kalmadı
Ürün bende yok fakat arayüzüne girip ayar yaptınız mı? 5ghz, kanal ayarı vs gibi

Muhlis_35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhlis Akın
Evim dubleks ve modem alt katta olduğundan 2 adet TP-Link deco S7 modelini satın aldım.1 Tanesini modeme kablolu bağladık diğer kalan 1 tanesi ise yukarıdaki odada Masaüstü pc kablolu bağlı,ana ve 2. s7 ile hız testi yaptığımda da 230lerde bi hız alıyorum.Farklı hız testi sağlayıcılardan test e
ttim hepsinde aynı sonucu aldım.
Kurulumu yaptım fakat internet hızım yarı yarıya düşük.

Türk Telekom fiber 500 ama ben alıyorum 230 250 bunun sebebi nedendir?
Bu doğal mı yoksa yanlış bir şey mi yaptım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün bende yok fakat arayüzüne girip ayar yaptınız mı? 5ghz, kanal ayarı vs gibi
Hepsi yapılı değişen bir şey yok ya düzgün konumladıramıyoruz decoyu ya da ince bir ayarı var kurulum yaparken

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi yapılı değişen bir şey yok ya düzgün konumladıramıyoruz decoyu ya da ince bir ayarı var kurulum yaparken
Olabilir hocam bu tarz ürünleri biraz açık alana koymak gerekiyor bence uygun konumu bulmak için tek tek deneyin ya da format atıp video yardımı ile tekrar kurulum yapın.

Top Bottom