Arama sonuçları: *

1. Uğur

Galiba Superonline'ı Hack'ledim!! 🕵️😅

kullanıcı bilgilerini nasıl öğrendin acaba bende de asus modem var denemek istiyorum
  2. Uğur

Yardım Superonline kullanlar bakabilir mi ?

Türknetden Superonline a geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz ? Bide süreci anlatır mısınız ?
  3. Uğur

Türk telekom Hipernet hakkinda sorularim ?

Bu sayfa superonline fiberi göstermiyor galiba değil mi ? Çünkü benimde böyle ama binanın girişinde superonline kutusu var ve sitede fiber olduğu yazıyor.
  4. Uğur

İnternet iptal işleminden sonra diğer ayın parası ödeniyor mu?

Türknette taahüt yok hocam şimdi ekstra desteğe de sordum. Fatura ayın 1in de kesiliyor diye biliyorum ben ama yine de sorayım bi dedim.
  5. Uğur

İnternet iptal işleminden sonra diğer ayın parası ödeniyor mu?

Türknet internetimi iptal edicem fakat aklıma soru takıldı. Bu ay internetin faturasını ödedim ayın 22 sin de şuan iptal edersem gelecek ayın faturasınıda keserler mi diğer ay ödemek zorunda kalır mıyım yani ? Umarım anlatabilmişimdir.
  6. Uğur

75 mbps den 35 mbps ye geçmek

Niye 35 e geçesin ki ?
  7. Uğur

Yardım Türknet den Superonline a geçiş yapan varsa bakabilir mi ?

Şuan türknet kullanıyorum ve iptal edip superonline geçmeyi düşüyorum türknet iptal işlemi nasıl oluyor süreci anlatır mısınız acaba bide superonline kurulum aşamasını.
  8. Uğur

9 Upload ile 30 gb kaç saatte yedeklenir?

8-8.5 saat falan
  9. Uğur

Yardım Altyapıma göre sizce hangi İSS ye geçmeliyim ?

Bende şimdi gördüm onu acaba superonline altyapım varken millenicom kullansam sıkıntı yaşar mıyım?
  10. Uğur

Bu devirde taahütlü paket almak daha iyi sanki ama bakarım bi yine de. Fiber kampanyaları TT alt yapısı ile mi superonline mı bilginiz var mı acaba ? TT den baktığımda Hipernet altyapısı gösteriyor bu fiber mi oluyor ? 1692625202 Bide 6 ay sabit fiyat demiş speednet ne zaman kadar geçerli bu 6 ay ?
  11. Uğur

1000Mbps 500 tl hocam. 200 almayı düşünüyorum.
  12. Uğur

Konunun başında yazdım zaten Türknet kullanıyorum değiştirmeyi de düşünüyorum çünkü 60Mbps hıza 300 fazla yani.
  13. Uğur

Bunu hiç bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ? Aşağıda dairelerden biri almış ince gri bi kablo çekmişler galiba eve binanın koridorundan daireye kadar
  14. Uğur

TT alt yapısı ile hız sorgulamalarda 50-60 hız gösteriyor işte bide binanın en alt katında superonline kutusu var küçük. Fiberdir herhalde ve sitesinde de var olduğu gözüküyor ama 200Mbps hız alabilirmiyim superonline da bide 200Mbps 400 TL pahalımıdır ? 1692619333 Belirtmemişim pardon. Superonline
  15. Uğur

Ödeme mantığını sevmiyorum. Bide sorunlu gibi geliyor o firma eskiden öyle bi konu okumuştum forumda.
  16. Uğur

Şuan Türknet kullanıyorum ve verdiği hız-ping-hizmetden memnunum (sadece arada gidip 3-4 gün sonra geldiği oldu ama o da TT kaynaklıydı yani 3-4 yılda toplasan 1-2 hafta sorun yaşamışımdır) ama bugün gelen zamdan sonra 60Mbps hıza 300 TL vermek biraz kötü hissettiriyor. Türknete 60 TL ile...
  17. Uğur

🌐Comnet'e Zam Geldi🌐

ben vdsl de o hız ve fiyat ödüyorum ama :(
  18. Uğur

🌐Comnet'e Zam Geldi🌐

Türknet'e de geldi neye geçsem bilmiyom valla 60Mbps hıza 300 TL ödücem yoksa türknette
  19. Uğur

Öneri Superonline önerir misiniz ?

Superonline ne zaman zam geldi arkadaşlar bilen var mı ? Türknet e bugün zam geldi diye Superonline a geçeyim dedim geçemicem yine kalıcam herhalde Türknet de.
  20. Uğur

Öneri Superonline önerir misiniz ?

Tamamdır bende şuan türknette aynı değerlere sahibim yani superonline geçsem çok da fark olmucak kötü anlamda teşkkürler. 1691357391 Biraz uzun sürebilir ama benim geçmem aileyi ikna etmem lazım ilk. Geçince yazarım ama.
Geri