Galiba Superonline'ı Hack'ledim!! 🕵️😅

bazı günler destekleyen altyapılara 1000/1000 verebiliyor superonline, ondan olabilir belki

Bireysele de var, bir ara almayı düşünüyordum da fiyat fazla geldi vazgeçtim.
Bu simetrik hat normal hat değilki :D Parasını verince 100 gigabit simetrik hizmetleride var ben normal hattan bahsettim neyse :)

1755897054621.webp

Selam gençler... Kısaca sıkmadan anlatayım. Uzun zamandır superonline fiber kullanıcısıyım daha önce evde duran tenda v1200 modemi bir kaç denememe rağmen superonlinenin verdiği modemin yerine kullanmayı becerememiştim. Bugün tekrar deneme isteği geldi bir anda 😅 biraz araştırmayla kullanıcı şifremi öğrendim. Neyse bilgileri öğrendiğim gibi tenda v1200 modeme girdim deneme yanılma yoluyla bi şekilde bağlantıyı sağladım.

Şöyle ki kullandığım paket 1000/50 mbps. Gel gör ki tenda modemde şu anda simetrik olarak 1000/1000 hız alabiliyorum.🤣🤣😅(görselleri ekledim) ne oldu da oldu bilmiyorum ama çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu😅😅

Düşüncelerinizi yazabilirsiniz 🙏
kullanıcı bilgilerini nasıl öğrendin acaba bende de asus modem var denemek istiyorum

100 gigabitte hangi pc çalıştıracak hangi ssd okuyacak yazacak merak ediyorum kullanan varmı :D

Bu simetrik hat normal hat değilki :D Parasını verince 100 gigabit simetrik hizmetleride var ben normal hattan bahsettim neyse :)

Alıntıyı görüntüle
Normal bireysek fiber hizmeti attığım tarife. Metro ethernet olsa o fiyata alamazsın zaten o fiyatın 10 katını falan istiyorlar genelde :)

Fiber zaten simetrik bir hat bu arada, keyfi olarak bize asimetrik veriyorlar yoksa hatlar destekliyor.

100-20 internetimde 950 ye 650 çıktı benimde testim çok ilginç

Normal bireysek fiber hizmeti attığım tarife. Metro ethernet olsa o fiyata alamazsın zaten o fiyatın 10 katını falan istiyorlar genelde :)
Yok onu demiyorum eve metro ethernet üzerinden simetrik hat vermişler 1000 upload başka türlü veremezler onu demek istedim.

Yok onu demiyorum eve metro ethernet üzerinden simetrik hat vermişler 1000 upload başka türlü veremezler onu demek istedim.
Verirler sadece hız tanımlamalarına bakar. Türk Telekom falan da istese fiber çektiği her eve 1000/1000 verir de adamların bizimle derdi neyse 1000/50 satıyorlar…

Türknet veriyor mesela, adamların çektiği altyapı diğer fiberlerden farklı bir şey değil.

1755897386658.webp

Verirler sadece hız tanımlamalarına bakar. Türk Telekom falan da istese fiber çektiği her eve 1000/1000 verir de adamların bizimle derdi neyse 1000/50 satıyorlar…

Türknet veriyor mesela, adamların çektiği altyapı diğer fiberlerden farklı bir şey değil.
3 yıl alt yapıda görev yaptım bizzat kendim çektim bazı fiber kabloları ordan biliyorum metro ethernet dediğimiz olay direk İSS firmasından kabine kadar çekilen tek santral bağlı olan kablo bunu kurumsalda Kabine değilde müşteriye çekiyoruz Simetrik internet dediğimiz olay ise Kabine gelen ana hattan yedek alıp müşteriye vererek yapıyoruz. Türknetin verdiği 1000 lik hat direk Metro ethernet hattı müşterisine kadar Santralden tek kablo geliyor. Türk telekomun her eve 1000/1000 veremezler çünkü Kabinetler bu yükü kaldıracak kapasiteleri yok. ALt yapısı kaldırmaz. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,008
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri