1gbps internet kullanıp üstüne 1gbps upload satın alabiliyordunuz ekstra ücret ile ama baya pahalı oluyorEv aboneliklerinde yok kurumsal hatlarda var sadece
1gbps internet kullanıp üstüne 1gbps upload satın alabiliyordunuz ekstra ücret ile ama baya pahalı oluyorEv aboneliklerinde yok kurumsal hatlarda var sadece
Bireysele de var, bir ara almayı düşünüyordum da fiyat fazla geldi vazgeçtim.Ev aboneliklerinde yok kurumsal hatlarda var sadece
Bu simetrik hat normal hat değilkiBireysele de var, bir ara almayı düşünüyordum da fiyat fazla geldi vazgeçtim.
1000 Mbps Pro Modemli Simetrik Fiber İnternet
1000 Mbps Pro Modemli simetrik fiber internet kampanyasıyla süper hızlı bağlantı deneyimi yaşayın. Turkcell Superonline avantajlarıyla hızınıza hız katın!superonline.net
kullanıcı bilgilerini nasıl öğrendin acaba bende de asus modem var denemek istiyorumSelam gençler... Kısaca sıkmadan anlatayım. Uzun zamandır superonline fiber kullanıcısıyım daha önce evde duran tenda v1200 modemi bir kaç denememe rağmen superonlinenin verdiği modemin yerine kullanmayı becerememiştim. Bugün tekrar deneme isteği geldi bir andabiraz araştırmayla kullanıcı şifremi öğrendim. Neyse bilgileri öğrendiğim gibi tenda v1200 modeme girdim deneme yanılma yoluyla bi şekilde bağlantıyı sağladım.
Şöyle ki kullandığım paket 1000/50 mbps. Gel gör ki tenda modemde şu anda simetrik olarak 1000/1000 hız alabiliyorum.(görselleri ekledim) ne oldu da oldu bilmiyorum ama çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu
Düşüncelerinizi yazabilirsiniz![]()
Normal bireysek fiber hizmeti attığım tarife. Metro ethernet olsa o fiyata alamazsın zaten o fiyatın 10 katını falan istiyorlar geneldeBu simetrik hat normal hat değilkiParasını verince 100 gigabit simetrik hizmetleride var ben normal hattan bahsettim neyse
Alıntıyı görüntüle
Yok onu demiyorum eve metro ethernet üzerinden simetrik hat vermişler 1000 upload başka türlü veremezler onu demek istedim.Normal bireysek fiber hizmeti attığım tarife. Metro ethernet olsa o fiyata alamazsın zaten o fiyatın 10 katını falan istiyorlar genelde![]()
Verirler sadece hız tanımlamalarına bakar. Türk Telekom falan da istese fiber çektiği her eve 1000/1000 verir de adamların bizimle derdi neyse 1000/50 satıyorlar…Yok onu demiyorum eve metro ethernet üzerinden simetrik hat vermişler 1000 upload başka türlü veremezler onu demek istedim.
3 yıl alt yapıda görev yaptım bizzat kendim çektim bazı fiber kabloları ordan biliyorum metro ethernet dediğimiz olay direk İSS firmasından kabine kadar çekilen tek santral bağlı olan kablo bunu kurumsalda Kabine değilde müşteriye çekiyoruz Simetrik internet dediğimiz olay ise Kabine gelen ana hattan yedek alıp müşteriye vererek yapıyoruz. Türknetin verdiği 1000 lik hat direk Metro ethernet hattı müşterisine kadar Santralden tek kablo geliyor. Türk telekomun her eve 1000/1000 veremezler çünkü Kabinetler bu yükü kaldıracak kapasiteleri yok. ALt yapısı kaldırmaz.Verirler sadece hız tanımlamalarına bakar. Türk Telekom falan da istese fiber çektiği her eve 1000/1000 verir de adamların bizimle derdi neyse 1000/50 satıyorlar…
Türknet veriyor mesela, adamların çektiği altyapı diğer fiberlerden farklı bir şey değil.