Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

Hangi internet firmasini tercih etmeliyim

Evime 2022 Mart ayında Türk Telekom FTTH fiber altyapısı getirdi. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ama fiyattan kaybediyorlar.
  2. Uğur Altun

Yeni ev altyapı sorununu nasıl hallediyorsunuz ?

TurkNet müdürlüğü hiçbir il ve ilçede bulunmuyor. Sanırım Türk Telekom demek istediniz. Bende Büyükçekmece Cumhuriyet mahallesine taşınmıştım. 2021 Kasım ayında başvuru yapıldı, 2022 Haziran ayında interneti kullanmaya başladık. Araya birilerini sokmadan ve talep fazla olmadığı sürece...
  3. Uğur Altun

Öneri En İyi İnternet Sağlayıcısı Hangisi

Yaklaşık 4-5 senedir TurkNet kullandım, çok memnundum. Müşteri hizmetleri bulunmuyor, arıza veya herhangi bir problem olduğunda online işlemlerden destek kaydı oluşturarak yardım talebi oluşturuyorsunuz ve birkaç saat içerisinde (mesai saatlerinde) kesinlikle geri dönüş yapıyorlar, sorunu...
  4. Uğur Altun

Türk Telekom FTTH Ev İnterneti

Merhaba arkadaşlar sonunda evime fiber interneti getirdiler, 8 ay geçti. Eve kadar fiber (FTTH), santrale olan uzaklığım 0 metre olarak gözüküyor. İnternet aboneliğimi Türk Telekomdan alacağım. Altyapı sıfır, yeni olduğu ve santrale olan uzaklığım hiç olmadığı için pek sorun yaşayacağımı...
  5. Uğur Altun

Türk Telekom İnternet Altyapısı

8 aydır beklemedeyim... Buna şükür o zaman 😂
  6. Uğur Altun

Türk Telekom İnternet Altyapısı

Merhaba arkadaşlar, binaya fiber alt yapısı gelmişti az önce de dairelere kablo çekip gittiler. Gelen ekipten biri aradı beni ve şebeke yok ne zaman gelir belli olmaz dedi. Şebeke yok ne demek oluyor, ne yapmam gerekiyor? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  7. Uğur Altun

Türk Telekom daireye internet çekmiyor

Merhaba 26 Mart cumartesi günü Türk Telekom ekibi binaya kadar fiber interneti getirdi gelen ekip 1-2 gün içinde daireye bağlanır dedi hala daireye kadar getirmediler. Türk Telekom'u aradım boş cevaplarla geçiştiriyorlar. Ne kadar sürer bu işlem? Bina yeni ve altyapı projesi eve kadar fiber...
  8. Uğur Altun

Türk Telekom saha ekipleri hafta sonu çalışıyor mu?

Bugün binaya kadar fiber internet altyapısını kurdular ve kutuyu bağladılar ancak dairelere hala çekmediler. (Çizilen proje eve kadar fiber FTTH-GPON) Gelen ekipler "biz binaya kadar çekiyoruz bugün ya da yarın Türk Telekom ekipleri gelip daireye çekerler " dedi. Bu gelen ekip neden sadece...
  9. Uğur Altun

Türk Telekom altyapı çekerken ön başvuru iptal edilir mi?

Merhaba arkadaşlar, aylar sonra Türk Telekom nihayet altyapı işlemlerini başlattı ve eve kadar fiber çekiliyor. Ben Türk Telekom'a belki işlemler hızlanır diye telefon üzerinden abonelik için ön başvuru talebinde bulunmuştum. Ama ben altyapı geldiğinde TurkNet üzerinden hizmet almak istiyorum...
  10. Uğur Altun

Yardım Türk Telekom Altyapı durumu

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 aydır Türk Telekom'un eve altyapı getirmesi için uğraşıyorum. Ev müstakil ve aralık ayında taşındım yeni yapıldı yani. Ocak ayında Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gittim başvurumun hangi aşamada olduğunu öğrenmek için bana altyapı projesinin (FİBER GPON)...
  11. Uğur Altun

Kablonet Fiber İnternet Nasıldır?

Yağışlı havalarda çekim kalitesi düşüyor vs. diye okudum forumlarda doğru mu?
  12. Uğur Altun

Kablonet Fiber İnternet Nasıldır?

Arkadaşlar merhaba. 5 aydır Türk Telekom'un taşınmış olduğum yeni eve (müstakil/yeni yapıldı) internet altyapısı çekmesi için bekliyoruz hala o konuda bir gelişme yok. Kablonet altyapısı sorgulamasında adres bilgilerini giriyorum ama sadece yan bina numarasını seçebiliyorum kendi adresimi...
  13. Uğur Altun

Türk Telekom İnternet Altyapı

4 aydır internet altyapısı gelmediği için gereken her yere şikayet talebinde bulundum, işlemin hızlandırılması için Ümit Bey'e mail attım ertesi gün hemen telefon geldi işlemi hızlandırmak için talebinizi oluşturuyorum dedi. Bugün bana şöyle bir mesaj geldi. Acaba yine geçiştiriyorlar mı yoksa...
  14. Uğur Altun

Türknet ile alakalı sorularım

5 yıldır TurkNet kullanıcısıyım ve herkese tavsiye ediyorum. Abone numarasına gelecek olursak 9 haneli değil her servis sağlayıcısında aynı kural vardır ve 10 hanelidir. Başına 0 rakamını ekleyerek 10 haneli numaranıza ulaşabilirsiniz :) Müşteri hizmetleri sorunlu falan değil. Ben arıza kaydı...
  15. Uğur Altun

BBK Kodu Ne İşe Yarıyor?

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce yeni binaya internet altyapısı için başvuruda bulunmuştum ve hala internet altyapısı gelmedi, işlem çok uzun sürdü diye dün Twitter üzerinden Yusuf Kıraç isimli Türk Telekom'da yetkili olan birisine ulaştım. Benden adres ve iletişim bilgilerimi istedi bende kendisine...
  16. Uğur Altun

TT Yeni Bina Altyapı Sorunu

3 ay oldu hala ne bilgilendirme yapıyorlar ne de herhangi bir çalışma başladı. 20.12.2021 tarihinde TT ilçe müdürlüğüne gittiğimde yeni binalar ve öncelikli olan yerler olduğunu ve altyapının fiber olarak projesinin çizimi tamamlanmış maliyet hesaplaması falan yapılacak diye söylendi bana bu...
  17. Uğur Altun

TT İnternet Altyapısı

TürkNet'in vermiş olduğu hizmetten memnun olduğum için ve fiyat politikasının da oldukça uygun olması dolayısıyla TTNET kullanmaktan kaçınıyorum açıkçası.
  18. Uğur Altun

TT İnternet Altyapısı

Ben daha önce TTNET kullandım ama yakamı zor kurtardım. Verilen hizmetten memnun olmadığım için TürkNet üzerinden hizmet almaya başladım ve çok memnunum, eski oturduğum yerde hizmetim dondurulmuş halde duruyor. Okul ve iş ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz. İlla TTNET abonesi olmak mı gerekiyor...
  19. Uğur Altun

TT İnternet Altyapısı

Türk Telekom'un yeni binaya altyapı getirmesi için TTNET abone olma şartı mı var?
  20. Uğur Altun

TT Yeni Bina Altyapı Sorunu

2 yıl taahhüt yapıyoruz dediler.
Top Bottom