Uğur Altun
80+ Bronze
Dahası
Türk Telekom'un yeni binaya altyapı getirmesi için TTNET abone olma şartı mı var?
Telekom, abone olacağım dersen çok hızlandırıyor süreci.Türk Telekom'un yeni binaya altyapı getirmesi için TTNET abone olma şartı mı var?
Ben daha önce TTNET kullandım ama yakamı zor kurtardım. Verilen hizmetten memnun olmadığım için TürkNet üzerinden hizmet almaya başladım ve çok memnunum, eski oturduğum yerde hizmetim dondurulmuş halde duruyor. Okul ve iş ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz. İlla TTNET abonesi olmak mı gerekiyor onu anlamış değilim. Devletin hiçbir kurumu bir halta yaramıyor kimse kusura bakmasın.Telekom, abone olacağım dersen çok hızlandırıyor süreci.
Türknet, Telekom'dan fazlasini veremez. Türknet kullaniyorsun ama sana interneti veren yine Telekom, arızana bakan yine telekom. Kaçarın yok açıkçası.Ben daha önce TTNET kullandım ama yakamı zor kurtardım. Verilen hizmetten memnun olmadığım için TürkNet üzerinden hizmet almaya başladım ve çok memnunum, eski oturduğum yerde hizmetim dondurulmuş halde duruyor. Okul ve iş ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz. İlla TTNET abonesi olmak mı gerekiyor onu anlamış değilim. Devletin hiçbir kurumu bir halta yaramıyor kimse kusura bakmasın.
TürkNet'in vermiş olduğu hizmetten memnun olduğum için ve fiyat politikasının da oldukça uygun olması dolayısıyla TTNET kullanmaktan kaçınıyorum açıkçası.Türknet, Telekom'dan fazlasini veremez. Türknet kullaniyorsun ama sana interneti veren yine Telekom, arızana bakan yine telekom. Kaçarın yok açıkçası.
Diğer firmaların abonelerine asla kendi aboneleriymiş gibi muamele yapmıyorlar. https://forum.donanimarsivi.com/kon...karsilastirmali-ping-ve-hat-degerleri.445600/TürkNet'in vermiş olduğu hizmetten memnun olduğum için ve fiyat politikasının da oldukça uygun olması dolayısıyla TTNET kullanmaktan kaçınıyorum açıkçası.