Arama sonuçları: *

1. Uygâr

Modemi Uzun Süre Açık Bırakmanın Pinge Ve İnternete Olan Etkisi!

Eve geldiğimden beri açık olan bne. (1 yıl oldu elektrik kesintisi dışında kapatmıyorum)
  2. Uygâr

Türknet Nasıldır? Türknete Geçilirmi?

Şöyle söyleyeyim 1000 kişi memnunsa garanti olarak söylüyorum 10000 kişi memnun değil.
  3. Uygâr

Yardım 120 liraya kadar ev interneti önerir misiniz ?

Bende bilmiyorum :D Bende ondan varmış herhalde şuan ondan memnunum :D
  4. Uygâr

Alınabilire benziyor. Ben tt kullanıyorum 50mbps 80-90 tl. İndirimler de var. Tt öneririm ama GPON olmak şartıyla. Tt yi arayıp sor bi GPON kampanyalarınız var diye. Çoğu internetten daha iyidir.
  5. Uygâr

Milleniden kaç alabiliyosun max? Alabileceğin değeri söylersen yardım edebilirim. @alpolojix te yardım eder.
  6. Uygâr

DA Forum Hangi ISS'yi Seçiyor #2

Türk telekom kullanıyorum aşırı memnunum. 85-90 liraya 50mbps ye kadar alabiliyorum. Hiç 50mbps alamadım max 49 oldu ama genellikle 48-47 oluyor :D Oyunda ki ping değerlerim de gayet iyi.
  7. Uygâr

Türk Telekom Upload Hızını Nasıl Artırabilirim?

Daha fazla para vererek :D
  8. Uygâr

Neden 300kb falan indiriyor

Bende de böyle %40 a kadar 3-4-5 sonra 100 kb oldu :d
  9. Uygâr

Türk Telekom Ve Altyapısını Kullananlara Duyurulur.

İşim yok zaten xd. 8 mbps upload 4 olsa ne olacak bir şey yüklemiyorum ki
  10. Uygâr

Türknete geçmeli miyim?

Şans işi. Ama memnun olmayanlar kesinlikle daha fazla bunu bil.
  11. Uygâr

Türknet ve Harika Hizmetleri

Altyapın varsa Türk Telekom al. Hiçbir sıkıntı yaşamadım 80 tl veriyorum ve şu değerleri alıyorum: Ping değerlerim de öyle çok yüksek değil oyunlarda. 15-16 ms lol ve valorant (max gördüğüm)
  12. Uygâr

Öneri Turknet bağlatacağım yorumlarınızı istiyorum.

Altyapı varsa ve düzgün paket seçildiğinde emin ol türk telekom daha iyi. 80 tl veriyorum 50mbps dowloand 8 mbps upload alıyorum yayın açtığımda bile lolde max pingim 15-16 herkes internete bağlı bu arada rahat 5-6 cihaz daha bağlı.
  13. Uygâr

İnternet hızınız nasıl?

48 download 8 upload 4 ms
  14. Uygâr

Yeni sağlayıcıya geçeceğim

Bilmiyorum ki. GPON herhalde
  15. Uygâr

Yeni sağlayıcıya geçeceğim

Ben türk telekom kullanıyorum gayet mutluyum. Ben 50mb dowloand 7-8 mb uploada 80 tl ödüyorum
  16. Uygâr

Yardım İnternetimin pingi neden yüksek ?

Hocam bence internet kullanımından. Ethernetle bağlarsanız daha düşük olur. Wifiden kullanıyor iseniz bir çok kişi de öyle bağlandığı için ping yaratır.
  17. Uygâr

Türk Telekom Kullananlar İnternetlerinizde Bir Sorun Varmı?

Hayır. Hatta şu anda cs oynurum ve ping bu şekilde:
  18. Uygâr

Eve inernet bağlatacağız

Dostum altyapına bakıp alacaksın. Ben türk telekom gpon var efsane ötesi. 1596112317 altyapı sorgulama diye yaz internete oradan bak dolandırıcılara dikkat.
Top Bottom