Neler Yeni

Türknet Nasıldır? Türknete Geçilirmi?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar Biz 2 Yıldır Türk Telekom kullanıyoruz ve sürekli sebepsiz durduk yere internet yavaşlıyor bazen kesiliyor, internet var diyor sitelere giriş yapmıyor yada beyza ekranda bırakıyor bu yüzden Türk Telekomdan Türknet'e geçmeyi Düşünüyoruz. 35 Mbps Tarifesine Geçiş Yaptıktan sonra, her ay 10Tl daha verip fazladan verip 75mbps tarifesine geçmeyi düşünüyoruz. alt yapımız tahminen 75 mbps destekliyor siz ne düşünüyorsunuz her ay en fazla 100TL Verebiliriz
Şöyle söyleyeyim 1000 kişi memnunsa garanti olarak söylüyorum 10000 kişi memnun değil.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
Yani mesaj yerine ulaştı ise sıkıntı yok :p Zaten şunuda dipnot olarak düşeyim Türk telekom'un adamı gelip bağlıyacak transferi yapacak zaten bizzat TT'de sıkıntı yaşıyorsan oradaki sıkıntı daha ağır olacaktır. Ve online hizmetlerden dönmelerini bekliyeceksin 3 gün ağlarsın internetim yok diye zaten alt yapı sıkıntın yoksa hepsi toz biber güllük gülistanlık
Türk Telekomdaki İnternet kesintileri arka plandaki programlarından kaynaklanıyormuşum 4 mpbs kullanıyordum .d interneti haberiniz ola

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
benimki de 75 mbps kablo ile 74 alıyorum kablosuz 2.4Ghz de 35 40 5Ghz de 60 70 falan
Knkm diyelimki geçtik memnun değiliz pat diye iptal ettirebiliyormuyuz? cayma bedeli falan varmı?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Millenicoma da bakabilirsin (türknet müşteri hizmetleri berbat not olarak geçiyim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knkm diyelimki geçtik memnun değiliz pat diye iptal ettirebiliyormuyuz? cayma bedeli falan varmı?
tahhüt yok

Huso

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Huseyin
altyapın yoksa geçme var geç

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben kullanıyorum dün Bi sorunum olmuştu İnternet hızı ile ilgili. Düzelttiler.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Biz 2 Yıldır Türk Telekom kullanıyoruz ve sürekli sebepsiz durduk yere internet yavaşlıyor bazen kesiliyor, internet var diyor sitelere giriş yapmıyor yada beyza ekranda bırakıyor bu yüzden Türk Telekomdan Türknet'e geçmeyi Düşünüyoruz. 35 Mbps Tarifesine Geçiş Yaptıktan sonra, her ay 10Tl daha verip fazladan verip 75mbps tarifesine geçmeyi düşünüyoruz. alt yapımız tahminen 75 mbps destekliyor siz ne düşünüyorsunuz her ay en fazla 100TL Verebiliriz
Usta bende geçecektim burada dönen şikayetler üzerine vazgeçtim altyapım 50mbps olduğu için millenicom geçeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Metincan ATAY
taahhüt yok kod ile gidersen sana ve arkadaşına 1 ay ücretsiz internet veriyorlar

taahhüt yok kod ile gidersen sana ve arkadaşına 1 ay ücretsiz internet veriyorlar
adamların iddaası bu yönde zaten rahatsız olduğun an çıkabiliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ

adamların iddaası bu yönde zaten rahatsız olduğun an çıkabiliyorsun
Ne kodu knka

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Türk Telekomdaki İnternet kesintileri arka plandaki programlarından kaynaklanıyormuşum 4 mpbs kullanıyordum .d interneti haberiniz ola

Ben çağrı merkezi aracılığı ile cuma günü onayladım herşeyi ama mail adresimi yanlış girmişler sağ olsun bir daha dün dönüş sağlandı 3 gün boyunca sadece mail'in düzeltilmesini beklediğim için ne evrak ne bir şey göndereceğim direk başka döngü araştırdım. Mail yanlış girmek ve çağrı merkezdekinin ısrarcı tavırları ben dedim internetten yaparım ederim filan. Sonra koskoca mağduriyet ve 3 gün sonra dönüş sadece mail için ve düzeltilmiş ama ekstra olarak belge tekrar gönderilmiştir diyor öyle bir şey söz konusu dahil değil belge içerikleri ile mail gelmemişti ilk günden bu kadar olumsuzluk ve koşturmaca yaşayacaksam bu benim için güzel bir ışıktı ve telefon üzerinden a diyorsun yönlendiriyorlar b diyorsun kapatıyorlar maili diyorum çağrı merkezindeki yanlış girmiş belgeler bana ulaşmıyor direk yönlendirme kapatma olmaz paşam olmaz böyle.

Top Bottom