Arama sonuçları: *

1. V

Yardım 64 mbps türknet için 500 TL değer mi

Mecbur kabul ediyon 1 senedir kullanıyorum nerdeyse ama int 56 mbit
  2. V

Bu Türknet kardeş ne yapıyor ya indirme süresine bak!!

kanser etti ya lan 670 mb ( nvidia sürücüsü ) dosya indiriyorsun alt tarafı neyin 7 8 dakikası çıldırcam ya 1728765852 hatta 7 8 dakikayı geçti anasını satayım bu arada internetim 60 mbit şimdi ayak üstü ne oldu da bu hız normalde 1 2 dakikada inerdi
  3. V

Yardım MODEMİ ARKADAŞA VERMEK YARDIM

sorun olmaz knk sadece yandaki reset tuşuna basılı tut modemi açıp ayarların sıfırlansın garanti olsun
  4. V

Yardım Zte ZXHN H168A V2.0 modem kurulumu

türknet ise türknetin verdiği kullanıcı şifresi gibi bir şey var türknetin sayfasında videosu var oradan bakabilirsin yada ara yardımcı oluyorlar aşama aşama bana oldular en azından
  5. V

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

bizim burası paso sıkıntı hocam ondan hiç önermem İzmirde olan varsa 1725265387 muhtemel
  6. V

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

Hata yapıp alırsınız bir kaç sonra makarayı gör sen fiyatlar bir şişer kalırsınız oratada internette leş gibi yavaşlar. Kalı verirsiniz yazık olur türkcell e güvenip asla geçmem.
  7. V

532 arayıp yaşımı sordu

Bas engeli geç başka numara arar onada bas engeli ben öyle yapıyorum muhabbetleri sarmıyor laftanda anlamıyorlar değişik çar
  8. V

Türknet hakkımda icra takibi başlatıyor?

aynen bro bir sorumsuzun beceremediği iş kader xd öyle bir kader kaza anlayışı yok sen dini yanlış anlamışsın.
  9. V

Yardım Türk telekom yalan mı söylüyor

ama şunu fark ettim internetimde gecikme değeri bariz var bence eskisi gibi akıcı adam vuramıyorum valorantta 280hz i 500 600 fps i boşa alıyorum gibi geliyor cs de aynı
  10. V

Yardım Türk telekom yalan mı söylüyor

sırf bu yüzden türkenete 500 tl veriyorum fiber olmasada
Top Bottom