Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Yardım Boş VDSL portu yok napmalıyım

Türk telekoma dilekçe verebilirsin ama genede getireceğini pek sanmıyorum başka sağlıyıcının interneti yoksa türknet gigafibere falan başvur onlara başvur birşeyler yap
  2. Yusufx

Türknet güvenilir mi / iyi midir?

Gigafiber varsa düşünmeden geçmelisin.
  3. Yusufx

türknet 500 tl olmuş başka sağlayıcı önerisi

1000Mbps varsa kal
  4. Yusufx

modemin kullanıcı adı ve şifre öğrenme

Modemin arkasında yazar
  5. Yusufx

TürkNet saha personeliyim sorularınızı alayım

1. Herkesin sorucağı soru: Fiber nasıl getirdirebilirim bide Mesela bizim ileri ki sokaklar full fiber, gigafiber falan ama burda tek bizim yan taraf daki dükkanda türk telekom fiber var başka bir yerde göremedim bile full vdsl yani sence ne yapmak lazım türk telekom kuyusuda evin önündeki...
  6. Yusufx

Öneri BAĞCILARLI ARKADAŞLARA MÜJDE

bizim ne zaman yüzümüz gülcek
  7. Yusufx

Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz Anketi -2-

1-8MBPS'yi seçenler yanıtlayabilir mi merak ettim büyük ihtimale mesajınız 10 saate gelicek ama.
  8. Yusufx

Vodafone Geçilirmi ?

Artık hiç bir internetin 3G'si kulanılmaz ve nasıl hızlı bitiyor internetin o bir tık eskide kaldı gibi bence ben öyle bir olay yaşamadım şu zamanlarda bide taahütt bitmeden geçme 500TL'ye değmez geçiceksende Türkcell GNÇ Paketleri vardı onlarada bakabilirsin çok GB ile işin yoksa ama onlardada...
  9. Yusufx

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

Bende forumda bu haberi duyup taşıyarak bimcellden geçmiştim çok iyi oldu GB olarak falan ama bimcell daha iyi çekiyordu o konuda memnun kalmadım.
  10. Yusufx

Wifi Adaptör önerisi

Oyun oynuyorsan pingin yüksek olur uzun ethernet kablosu almalısın.
  11. Yusufx

1 Mbps internet keyfi

youtubeda videoyu 5 günde açıyor herhalde.
  12. Yusufx

Bende GİGAFİBERLİYİM

Hayırlı olsun darısı başımıza.
  13. Yusufx

🔴 Vatandaşlar mobil internet paketlerinden şikayetçi!

Bendede öyle bi sıkıntı yok son zamanlarda çoğu yerde çekmiyor.
  14. Yusufx

Yardım Sizce Ne Yapmalıyım ?

Aynı pakete geçtim evine falan gelip imza falan atırıyorlarda ben olsam türkcell alırdım özelikle bugün çok sinir etti beni mobil veri şehir merkezinde nasıl 1-2 diş çekti anlamadım.
  15. Yusufx

Yeni Eve sıfırdan Nasıl Fiber Çektirebilirim?

O zaman erkenden başvurun eğer dilekçe vermeye gidecekseniz ordada sorabilirsiniz 1695728207 Ama elektrik işi hal olmadan nasıl çekecekler ki elektrik lazım değil mi ?
  16. Yusufx

Yeni Eve sıfırdan Nasıl Fiber Çektirebilirim?

Elektrik işlerini halledince başvurun işte yeni bina diye belki gelirler erkenden
  17. Yusufx

Yardım Turk telekom 16 mbps internet alınır mı?

Fiberde hız daha stabil oluyor direk o dedikleri hızı alabiliyorsun genelde ping de az oluyor ve kopma sorunlarıda daha az olabiliyor modem konusundada yok farklı fibere özel modemse fiber olur VDSL modemse vdsl internet için sadece ama bazı modemler hem fiber hem vdsl olabilme özeliği oluyor.
  18. Yusufx

Neden yüksek hız varken düşük hız tercih ediyorsun ki yetiyor diye o hızda yetmicek emin ol maksimum 2 Upload falan vericekler senin dışında biride kulandığında interneti bence iyi olmucak bari 50mbps falan varsa onlara bak. 1695571923 Tabikide kulanırsın iki altyapıda mevcut olur varsa...
  19. Yusufx

VDSL Altyapıya sahipsin yayın falanda yaparsın 720p, 1080p gibi birşeyde yayınını açarsın oyunu zaten rahatlıkla oynatır bilgisayara bağlı o iş ha hız konusunda soruyorsan sıkıntı yok kötü değil.
  20. Yusufx

Hocam 100mbps hız varken neden 24mbps düşünüyorsun ki alma 100mbps'yi tercih et rahatına bak.
Top Bottom