Neler Yeni

Yardım Turk telekom 16 mbps internet alınır mı?

real1ty

80+ Bronze
Eğer türk telekom bunu verebiliyorum diyorsa olabilir yada bu hızı alabildiğin başka sağlayıcıyada geçebilirsin altyapın gayet güzel bide fiber olduğun için modemde verir çoğu yer.
24 mbps fiber turktelekom paketi alınır mı yani?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Paşadöner

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

real1ty

80+ Bronze
Hocam 100mbps hız varken neden 24mbps düşünüyorsun ki alma 100mbps'yi tercih et rahatına bak.
o kadar gerek yok suan 6-11 mbps veren internetim var 1080p video izletip güzel cs oynatıyor 100 istemiyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Paşadöner
VDSL Altyapıya sahipsin yayın falanda yaparsın 720p, 1080p gibi birşeyde yayınını açarsın oyunu zaten rahatlıkla oynatır bilgisayara bağlı o iş ha hız konusunda soruyorsan sıkıntı yok kötü değil.
Hocam alt yapı da fiber olupta vdsl kullanabilirmiyim bizim yan binaya fiber gelmiş acaba bizdede varmıdır nadil anlayabilirim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
o kadar gerek yok suan 6-11 mbps veren internetim var 1080p video izletip güzel cs oynatıyor 100 istemiyorum
Neden yüksek hız varken düşük hız tercih ediyorsun ki yetiyor diye o hızda yetmicek emin ol maksimum 2 Upload falan vericekler senin dışında biride kulandığında interneti bence iyi olmucak bari 50mbps falan varsa onlara bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam alt yapı da fiber olupta vdsl kullanabilirmiyim bizim yan binaya fiber gelmiş acaba bizdede varmıdır nadil anlayabilirim
Tabikide kulanırsın iki altyapıda mevcut olur varsa türknet, goknet altyapı sorgulaması yap o sayfalardan.

real1ty

80+ Bronze
Neden yüksek hız varken düşük hız tercih ediyorsun ki yetiyor diye o hızda yetmicek emin ol maksimum 2 Upload falan vericekler senin dışında biride kulandığında interneti bence iyi olmucak bari 50mbps falan varsa onlara bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabikide kulanırsın iki altyapıda mevcut olur varsa türknet, goknet altyapı sorgulaması yap o sayfalardan.
24 fiber yeter bence. bu arada fiber adsl vdsl farkı ne oluyor öncelikle hepsinin modemi aynı mı? sadece bağlantı türü mü farklı?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
24 fiber yeter bence. bu arada fiber adsl vdsl farkı ne oluyor öncelikle hepsinin modemi aynı mı? sadece bağlantı türü mü farklı?
Fiberde hız daha stabil oluyor direk o dedikleri hızı alabiliyorsun genelde ping de az oluyor ve kopma sorunlarıda daha az olabiliyor modem konusundada yok farklı fibere özel modemse fiber olur VDSL modemse vdsl internet için sadece ama bazı modemler hem fiber hem vdsl olabilme özeliği oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,188
Üyeler
168,257
Son üye
Ahmetsli
Top Bottom