50 Mbps Türk Telekom paketine geçilir mi?

Ysfgms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Yüklediğim resimdeki pakete geçilir mi arkadaşlar. Taahhütlü internet olsun istiyorum sürpriz fiyat artışlarından sıkıldım. Oturduğum yerde sadece VDSL Türk Telekom altyapısı var. Başka önerebileceğiniz taahhütlü ISS'ler varsa önerebilirsiniz.

Paket 50 mbps ilk 6 ay 200 TL sonraki 18 ay 400 TL değer mi sizce?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-10-13 105306.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-13 105306.png
    242.9 KB · Hit: 89
Yüklediğim resimdeki pakete geçilir mi arkadaşlar. Taahhütlü internet olsun istiyorum sürpriz fiyat artışlarından sıkıldım. Oturduğum yerde sadece VDSL Türk Telekom altyapısı var. Başka önerebileceğiniz taahhütlü ISS'ler varsa önerebilirsiniz.

pahalı

Turknet baktinizmi pahalı geldi fiyat.

Fiyat sektör standartı şuan pahalı felan değil tüm internetler 200 lirayı geçti. Türk telekomun Upload hızlarıda yüksek olduğu için bu paketi alabilirsin.

turknetteyim ben de ttnete bu pakete geçmeyi düşünüyorum. turknet nasılsa yine zam yapacak her sene yapıyor en azından upload hızı yükselmiş oluyor böylece ve ping düşüyor.

turknetteyim ben de ttnete bu pakete geçmeyi düşünüyorum. turknet nasılsa yine zam yapacak her sene yapıyor en azından upload hızı yükselmiş oluyor böylece ve ping düşüyor.
Ben geçtim ancak upload artmadı 8 alıyorum halen

Ben geçtim ancak upload artmadı 8 alıyorum halen

ben turknette vae altyapıda max 4 alıyorum hattım daha yüksek hızı destekliyor olmasına rağmen. daha önce yapadaydım 6 veriyorlardı. komşum turk telekomda 8 alıyor.

çok pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,134
Üyeler
174,825
Son üye
ImBro
Geri