Neler Yeni

Türk Telekom Rezilliği?

Shourd

80+ Gold
Yaklaşık 1 aydır evde internetimiz kelimenin tam anlamıyla b0k gibi.
Her akşam müşteri temsilcileriyle konuşmaktan çok sıkıldım. Hız testi yapıyorum 340 TL için 16-18mbps veriyor.
Fakat 16-18 mbps 1 ay öncesine kadar yaptığım çoğu şeyi yapamıyorum.
Diyolar ki sitelerin bant genişliği arttığından bu hız size yetmiyor. 24 mbps verelim 370TL ye. Arada 30 TL fark var bir sakız parası, parasında da değilim zaten. 24 mbps olursa daha iyileşir mi, bu dolandırıcılardan bıktım kuran çarpsın.
yani değişebilirsinde o değilde internetim testlerde maks 10mbps veriyor 5 yıldır böyle :peeposad:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Haklısınız, altyapı max 76 😂. Şaka gibi valla. Müşteri hizmetleriyle kavgadan sinirlerim bozuldu.
benimde altyapı 76 desteklıyor turktelekoma gecesım var ama konuyu görünce korkmadım değil :)

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Heisenberg
Başka firmaya geç sihirli bir şekilde düzeliyor sorun.
Gönlümde başka firmaya geçmek var fakat peder sağolsun 2025 kasım'a kadar taahüt yapmış. 🥲
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde altyapı 76 desteklıyor turktelekoma gecesım var ama konuyu görünce korkmadım değil :)
Oturduğumuz bölgeye vs göre değişkenlik gösteriyor internet işi. Komşularınızda kullanan varsa onlara sormanız çok daha iyi olur.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Tekin Ayber
Asla tırt telkoma güvenmeyin, rezillikten başka bir hizmetleri yok, paranızla rezil olursunuz. Ben netspeed vdsl ve turkcell fiber kullandım, fıstık gibilerdi... netspeed tt altyapısı olmasına rağmen bir gün bile beni üzmedi, hem daha ucuzdu hem daha müşteri odaklı idiler. 16 mb de kullandım, 100mb de... 16 mb youtube 1080p bile rahat açıyordu, gayet yeterli idi...

Nezha

80+ Bronze
Hız testini speed.cloudflare.com ile yapın. Jitter 70ms üstünde mi bir bakın.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Asla tırt telkoma güvenmeyin, rezillikten başka bir hizmetleri yok, paranızla rezil olursunuz. Ben netspeed vdsl ve turkcell fiber kullandım, fıstık gibilerdi... netspeed tt altyapısı olmasına rağmen bir gün bile beni üzmedi, hem daha ucuzdu hem daha müşteri odaklı idiler. 16 mb de kullandım, 100mb de... 16 mb youtube 1080p bile rahat açıyordu, gayet yeterli idi...
bızım burda turkcel 50 verırken turektelkom 76 verıyor
babamın sabıt hattı TT 20 mbps zor veriyor benımki turkcel 120 den aşağı düşmuyor ne yapacagımı şaşırdım valla

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Tekin Ayber
bızım burda turkcel 50 verırken turektelkom 76 verıyor
babamın sabıt hattı TT 20 mbps zor veriyor benımki turkcel 120 den aşağı düşmuyor ne yapacagımı şaşırdım valla

burdan bir sorgulayıp sonucu atar mısın?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Tekin Ayber
boş port yok diyor hızlarıda 0 olarak gösteriyor :)
bunun dıgerlerınden farkı ne ki kendi sitelerinden bakınca 76 gösteriyor TT
İlginç.... Gıbırnet ile çokça yerde altyapı sorgularım genellikle en doğru sonucu onların sitede bulurdum. Hata olabilir bir de bunu deneyebilir misin?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İlginç.... Gıbırnet ile çokça yerde altyapı sorgularım genellikle en doğru sonucu onların sitede bulurdum. Hata olabilir bir de bunu deneyebilir misin?

bunu denemıştım 77 gösterıyor TT altyapısı var diyor

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Tekin Ayber
bunu denemıştım 77 gösterıyor TT altyapısı var diyor
Gıbırnet denedim çalışıyor, acaba diyorum yanlış mı veri girdiniz?

Ben hem gıbırda hem de netspeed de yaklaşık aynı değerleri görebiliyorum... Bir daha deneyebilir misin gıbırda, çünkü gıbır gerçekten altyapı sorgulamada iyidir.

1730914738928.png

Gıbır santral mesafesini de yazıyor ve genelde doğrudur.

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Gıbırnet denedim çalışıyor, acaba diyorum yanlış mı veri girdiniz?

Ben hem gıbırda hem de netspeed de yaklaşık aynı değerleri görebiliyorum... Bir daha deneyebilir misin gıbırda, çünkü gıbır gerçekten altyapı sorgulamada iyidir.

Alıntıyı görüntüle

Gıbır santral mesafesini de yazıyor ve genelde doğrudur.
SANIRIM BİR ÖNCEKİNDE TELEFON NO ILE YAPINCA YANLIS CIKTI AMA BUNA DA PEK GUVENMEDIM SANTRAL MESAFESİ 0 DİYOR FİBER VAR DİYOR :)

Ekran Görüntüsü (610).png

Top Bottom