affedersiniz ama Türk Telekom sızı bir tık dolandırmış benim internet hız değerlerim bu 330TL veriyoruz size geçmiş olsun bız de arda internet kesilme sorunu yasıyoruz bir de internet hızını düşürseniz kesintiler gider dediler sonrasında tekrar kesilme oldu 60mb kadar hızı yükselttik arda yine gidiyor Türk telekeomu aradıktan sonra hemen geliyor interneti bilerek kesiyorlarmış gibi geliyor artık bunu 1 defaya mahsus yasamadık sürekli oluyor arıyoruz sonrasında şikâyet oluşturup kapatınca 5 dk ıcınde geliyor şikayet oluşturun cımere şikayet ederim filan derseniz belki sorunuzu çözebilirler bız böyle çözmeye çalıştık şu anlık sorun yaşamıyoruzYaklaşık 1 aydır evde internetimiz kelimenin tam anlamıyla b0k gibi.
Her akşam müşteri temsilcileriyle konuşmaktan çok sıkıldım. Hız testi yapıyorum 340 TL için 16-18mbps veriyor.
Fakat 16-18 mbps 1 ay öncesine kadar yaptığım çoğu şeyi yapamıyorum.
Diyolar ki sitelerin bant genişliği arttığından bu hız size yetmiyor. 24 mbps verelim 370TL ye. Arada 30 TL fark var bir sakız parası, parasında da değilim zaten. 24 mbps olursa daha iyileşir mi, bu dolandırıcılardan bıktım kuran çarpsın.
Hocam değerler süper gözüküyor, kaç senedir TT müşterisisiniz? Bir de gerçekten kasıtlı ara ara kesiyorlar. Aynı şekilde kesildiği zamanlar araya araya akraba oldum adamlarla.affedersiniz ama Türk Telekom sızı bir tık dolandırmış benim internet hız değerlerim bu 330TL veriyoruz size geçmiş olsun bız de arda internet kesilme sorunu yasıyoruz bir de internet hızını düşürseniz kesintiler gider dediler sonrasında tekrar kesilme oldu 60mb kadar hızı yükselttik arda yine gidiyor Türk telekeomu aradıktan sonra hemen geliyor interneti bilerek kesiyorlarmış gibi geliyor artık bunu 1 defaya mahsus yasamadık sürekli oluyor arıyoruz sonrasında şikâyet oluşturup kapatınca 5 dk ıcınde geliyor şikayet oluşturun cımere şikayet ederim filan derseniz belki sorunuzu çözebilirler bız böyle çözmeye çalıştık şu anlık sorun yaşamıyoruzAlıntıyı görüntüle
yaklaşık 10 senedir türk telekom kullanıyoruz 10mbps download ile başladık müşteri hizmetlerini araya araya tavsiye ile bu duruma geldi canları sıkılınca arada interneti kesiyorlar (söylemeyi unuttum oturduğumuz sokağın tamamının internetini kesiyorlar )arayınca düzeltiyorlar hatta modemi bile bu yüzden değiştirdik eve gelen servis sorunun modemden olduğunu söylüyordu tavsiyem seherinizdeki türk telekom il müdürlüğüne gidip şikayet etmenizHocam değerler süper gözüküyor, kaç senedir TT müşterisisiniz? Bir de gerçekten kasıtlı ara ara kesiyorlar. Aynı şekilde kesildiği zamanlar araya araya akraba oldum adamlarla.
Valla aynısı ya, ara ara kesiyorlar.yaklaşık 10 senedir türk telekom kullanıyoruz 10mbps download ile başladık müşteri hizmetlerini araya araya tavsiye ile bu duruma geldi canları sıkılınca arada interneti kesiyorlar (söylemeyi unuttum oturduğumuz sokağın tamamının internetini kesiyorlar )arayınca düzeltiyorlar hatta modemi bile bu yüzden değiştirdik eve gelen servis sorunun modemden olduğunu söylüyordu tavsiyem seherinizdeki türk telekom il müdürlüğüne gidip şikayet etmeniz
Bari isimlerindeki "Türk" ibaresini kaldırsın utanmazlar. Adımızı kirletiyorlar... Böyle leş bir hizmet görmedim...1 Aydır internetim yok telekom altyapı kablo kopmuş 150 metre fiber kablo değişimi yapılacakmış tam 1 aydır yapamadılar dün verdikleri çözüm tarihi ise 1 ay sonra
Anadolu şehirleri emin ol istanbuldan daha iyiAltyapı max 76 mbps gibi bir şey destekliyor. İstanbul'un göbeğindeyim yani başka bi anadolu şehrinde olsam tamam diyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki düzelir mi asıl sorum bu? Deneme süresi istesem 1 hafta vs 24mbps için kabul ederler mi acaba?