Nerdensin? Bulunduğun bölgedeki hizmet kalitesine göre netten bir araştırma yapsan daha faydalı olur aslında. Netspeed bağlattık geçen arkadaşa. Hem hızlıca halloldu hem de baya iyi hızlar alıyor. R6 Siege falan oynuyor çoğunlukla, evde akıllı telefon ve Mi Stick falan da kullanılıyor TV'de...
Hem o ücreti alırlar hem de üzerine hukuki masraflar, yasal faizler ve belirlenen gecikme cezasını da ek olarak alırlar eğer süreç yeterince uzarsa. Örnek vereyim; 100₺ su faturası borcunu 5000-6000₺ ödeyen insanlara şahit oldum.
Önce internetini kesip sana bildiride bulunurlar ödemen için. Hala ödemezsen icra takibine verirler ve hukuk masrafları eklerler üzerine. Yine ödemezsen hacze devredilir ve yine avukatlık ve icra masraflarını eklerler. Ayrıca borç ödenmediği sürece yasal olarak faizlendirilir. Tabii bunlar uzun...
Üzücü… o zaman telefonla ulaşabileceğin bir müşteri temsilcisi olan firmayı tercih etmekte yarar var. Ayrıca internette bulunduğun bölgedeki kullanıcı yorumlarını araştır. Atıyorum “üsküdar Netspeed kullanıcı yorumları” gibi. Çünkü sağolsun ülkemizin her noktası ayrı bir çekim gücüne sahip. Ve...
Altyapı varsa Kablonet Yüzgüldüren tarife öneririm alternatif olarak. Kullanıyorum çok memnunum. 99,5 hızın altına inmedi hiç. Bir TV, bir masaüstü PC, iki telefon, bir tablet, bir de Macbook bağlı halde kullanıyorum.
Kablonet'te zaten fiber altyapı diye bir şey yok bildiğim. Altyapı var veya yok ona bakacaksın sorgulatırken. Eğer altyapın varsa direkt belirttiği hızı alıyorsun. 100'den 98'e bile nadir düşüyor o kadar diyeyim sana.
Zaten kampanyaya dahil. Bütün film ve belgesel kanalları açık 100 Mbit hız internet toplam 90 TL gibi bir şey ödüyorum şu an. Sıfır kopma veya hız düşme sorunu yaşıyorum. Nazar değmesin:) Aşağıdan incele biraz istersen. Sormak istediğin olursa yanıtlarım...
Millenicom derim ben. Fakat ön sözleşme yaparken yani telefonla kaydını yaptırırken mutlaka bölgendeki port durumunu öğren. Bir şey söylemediler bana ve boşuna iki hafta beklemek zorunda kalmıştım. Boş port yoksa seni sıraya alıyorlar. O yüzden ben de Millenicom'u iptal ettirip KabloNet'e...