Neler Yeni

Yeni eve taşınıyorum İnternet Önerisi

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
Selamlar tüm olay baslıktaki gibi. İzmir Buca Adatepe mahallesindeyim. Tam adres ile test yaptıgımda turknet ve netspeed 100mbit gosteriyor. Netspeed Saha dolabına 5 metre ve port oldugunu soyluyor. Aklımda Turknet var fakat bana Hangi saglayıcıyı tercih etmemi onerirsiniz? 100mbit olmasa da 70-80 mbit e kadar verirse bana yeter.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Altyapı varsa Kablonet Yüzgüldüren tarife öneririm alternatif olarak. Kullanıyorum çok memnunum. 99,5 hızın altına inmedi hiç. Bir TV, bir masaüstü PC, iki telefon, bir tablet, bir de Macbook bağlı halde kullanıyorum.

Belek

80+
Selamlar tüm olay baslıktaki gibi. İzmir Buca Adatepe mahallesindeyim. Tam adres ile test yaptıgımda turknet ve netspeed 100mbit gosteriyor. Netspeed Saha dolabına 5 metre ve port oldugunu soyluyor. Aklımda Turknet var fakat bana Hangi saglayıcıyı tercih etmemi onerirsiniz? 100mbit olmasa da 70-80 mbit e kadar verirse bana yeter.
kablonet öneririm hem ucuz hem hızlı bizim evde altyapısı olsaydı kablonet kullanacaktım ama maalesef yok

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Ne yazık ki kablonet altyapısı bulunmuyor
Üzücü… o zaman telefonla ulaşabileceğin bir müşteri temsilcisi olan firmayı tercih etmekte yarar var. Ayrıca internette bulunduğun bölgedeki kullanıcı yorumlarını araştır. Atıyorum “üsküdar Netspeed kullanıcı yorumları” gibi. Çünkü sağolsun ülkemizin her noktası ayrı bir çekim gücüne sahip. Ve bunun bir çözümü yok nedense:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,068
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom