Arama sonuçları: *

1. baronn

1000mpbs internet csgo da ping 55 normal mi ?

Sunucu ile alakalı sanırım. Ben de şu an Atlantis 1000 mbps kullanıyorum ortalama 25-55 arası değişiyor maçtan maça. Ama eskiden Vodafone 8 mbps kullanıyordum, wifi kapattığımda 20 mbps'ye kadar düşüyordu.
  2. baronn

İnternet altyapısı ile ilgili

Başvurduktan kaç gün sonra geldiler? Bir de şu an fiber kullanmaya başladınız mı?
  3. baronn

Sizin ki 3 ay sürmüş en az. Bir yere başvuru falan yaptınız mı yoksa siz bir talepte bulunmadan gelip taktılar mı?
  4. baronn

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce apartmanımıza Türk Telekom tarafından fiber kabloları bağlandı ama kutu falan takmadılar. Bu konu hakkında deneyimi olan biri açıklık getirebilir mi rica etsem? Normalde kutunun takılması böyle uzun sürer mi? Nasıl bir yol izlemeliyim?
  5. baronn

Ülkenin Kanayan yarası FİBER ALTYAPI

Bizim apartmana da yaklaşık 2 ay önce kablo bağladılar ama hâlâ kutu bağlamamışlar. Ve bizim sokakta bizim apartman dışında herkesin fiber interneti var uzun süredir.
  6. baronn

Yardım Turnket altyapı 1000Mbps destekliyo

Biz 8'le devamke. Hayırlı olsun hocam.
  7. baronn

Superbox hakkında yardım

Arkadaşlar evimizde internet altyapısı bulunmamakta. Superbox almalı mıyım? Kullananlar memnun mu? Ne kadar hızlı? Ve CS:GO gibi oyunlarda yüksek ping yer miyim? Şimdiden teşekkürler.
Top Bottom