Bizim apartmana da yaklaşık 2 ay önce kablo bağladılar ama hâlâ kutu bağlamamışlar. Ve bizim sokakta bizim apartman dışında herkesin fiber interneti var uzun süredir.Turgut özal önderliğinde ülkemize getirilen internet 2012 de avrupayla yarışırken şimdi bir ilçeye bile zar zor fiber döşüyor başvurumu 2 defa yaptım 1 tane başvuruda kablonete yaptım bu ülke insanı çileden çıkarır
hocam az çok bazı insanların gigafiber kullanıp test görüntü atmasına bile dayanamıyorum bu ülkede hala adsl diye bir internet türü var daha ne diyeyim kiBizim apartmana da yaklaşık 2 ay önce kablo bağladılar ama hâlâ kutu bağlamamışlar. Ve bizim sokakta bizim apartman dışında herkesin fiber interneti var uzun süredir.
kendi internetimden sonra abimin evindeki 50mbps internet bana interpol interneti gibi geldi. Şaka gibi. Keşke ülkede minimum 100mbps internet olsa.hocam az çok bazı insanların gigafiber kullanıp test görüntü atmasına bile dayanamıyorum bu ülkede hala adsl diye bir internet türü var daha ne diyeyim ki
internetin bir lüks değil ihtiyac olduğunu Anlatmak için olağanüstü bir çaba gerek ne yapalım hocam bu bizim ülkemzin geri kalmışlığı gerçi neyde öndeyiz ki kebap takendi internetimden sonra abimin evindeki 50mbps internet bana interpol interneti gibi geldi. Şaka gibi. Keşke ülkede minimum 100mbps internet olsa.
lokum da varinternetin bir lüks değil ihtiyac olduğunu Anlatmak için olağanüstü bir çaba gerek ne yapalım hocam bu bizim ülkemzin geri kalmışlığı gerçi neyde öndeyiz ki kebap ta