Arama sonuçları: *

1. bicisimyaklasiyorefendim

İnternet Hızım Neden Düşük Görünüyor?

Hocam bana anlatmana gerek yok ben anladım zaten. Yanlış anlaşılmadan dolayı o mesajı yazmıştım. Ayrıca 95 Mbps = 11.875 MB/s' e tekabül eder. Arkadaş hız testini TR'deki bir sunucudan yaptığı için YD sunucularında o hızları göremez zaten. Yoğunluk vs de işin içine girince zayıflama olur tabii ki.
  2. bicisimyaklasiyorefendim

Biliyorum ben de ondan bahsettim zaten arkadaşın mesajından 8 kat daha yavaş indirirsin gibi anlam çıkıyor ondan yazdım. Anlatım hatası var mesajda. :D
  3. bicisimyaklasiyorefendim

Nasıl bu kanıya vardın onu merak ettim.
  4. bicisimyaklasiyorefendim

10 Mb/sn'ye olarak gözüküyordur epic gameste, sorun yok yani yaklaşık 100 Mbps'ye tekabül ediyor.
  5. bicisimyaklasiyorefendim

Yardım VDSL Hız Düşüşü: Komşuların Etkisi ve Çözüm Önerileri?

Aynısını bende yaşıyorum, fiber altyapı olmadığı için sorunu çözemezsiniz. Tek çare fiberin gelmesi. Bu altyapıyla stabil 75 Mbps alırsın ama.
  6. bicisimyaklasiyorefendim

1000 mbps internet wifide 100 mbps veriyor

Arkadaş WİFİ ile 100 mbps alıyorum diyor ne kablosu? :D
  7. bicisimyaklasiyorefendim

VDSL İnternet İçin Alt Yapı Gerekiyor Mu?

Eskiden sabit telefon bağlatmak istiyorum dediğinizde bakır kablo çekiyorlardı galiba. Fiber biraz zor gibi sanki.
  8. bicisimyaklasiyorefendim

VDSL İnternet İçin Alt Yapı Gerekiyor Mu?

Vdsl 100 adsl 16 mbps ye kadar hız destekler. Mevcut ADSL altyapın varsa talep yaparak VDSL altyapı getirtmen imkansız. İki altyapıda aynı aslında, bakır kablo. Diğerinde saha dolabına kadar fiber gelir mahalle aralarına bakır kablo ile dağıtım yapılır. Hızın yüksek olmasının sebebi.
  9. bicisimyaklasiyorefendim

Turkcell e noldu menü yok

Ara sıra bende de oluyordu, silip yükledim düzelmişti.
  10. bicisimyaklasiyorefendim

Upload hızım çok düşük, Türk Telekom'u arasam çözerler mi?

Kaderine razı olmak demeyelim de Türk Telekomun keyfine göre diyelim. Modem arayüzünde max upload değeriniz nedir?
  11. bicisimyaklasiyorefendim

Ben şimdi kaç mbps alıyorum nerden doğru ölçerim?

Dual band modemi varmış. Yani 2 adet Wifi var birisi 5Ghz diğeri 2.4Ghz. Arkadaş yanlış anlatmış, 2 internet diye bişey yok. 1714486806 Bu arada hızın çok yüksekten başlayıp düşmesi normal. Fiber internetlerde hız testinde altyapının kaldırdığı hız ile başlar kısıtlandığı için hız düşer. Hızı...
  12. bicisimyaklasiyorefendim

İnternet Sağlayıcılarına Sövmeden Nasıl Durabiliriz?

Mükemmel çözüm önerisi, bunu nasıl düşünememiş. :D
Top Bottom