Neler Yeni

İnternet Hızım Neden Düşük Görünüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
Biliyorum ben de ondan bahsettim zaten arkadaşın mesajından 8 kat daha yavaş indirirsin gibi anlam çıkıyor ondan yazdım.
Anladım o şekilde demek istemedi aslında yanlış oldu biraz , steamde yada başka bi yerde yavaşlama yok aslında bunu metre kilometre dönüşümleri gibi hesaplayabilirsiniz , nasıl 1000 metre 1km oluyorsa 1000/1 , internette de 8/1 oranına tekabul ediyor hız yavaşlamaz yani sadece birim değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Barış Seyhan
Anladım o şekilde demek istemedi aslında yanlış oldu biraz , steamde yada başka bi yerde yavaşlama yok aslında bunu metre kilometre dönüşümleri gibi hesaplayabilirsiniz , nasıl 1000 metre 1km oluyorsa 1000/1 , internette de 8/1 oranına tekabul ediyor hız yavaşlamaz yani sadece birim değişir
Hocam bana anlatmana gerek yok ben anladım zaten. Yanlış anlaşılmadan dolayı o mesajı yazmıştım. Ayrıca 95 Mbps = 11.875 MB/s' e tekabül eder. Arkadaş hız testini TR'deki bir sunucudan yaptığı için YD sunucularında o hızları göremez zaten. Yoğunluk vs de işin içine girince zayıflama olur tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Yılmazer
Steam epic gibi uygulamalarsa genellikle internet download hızınızın 8de 1 i hızla indirme gerçekleşir bu normaldir zaten.
Hız değişmiyor. Hızlar aşağı yukarı aynıdır ama birim değişiyor biri bit diğeri byte. 8bit = 1 byte

Top Bottom