Neler Yeni

Steamde indirme hızı neden normalden düşük

gavanoz

80+
hocam kabloyla yüzde 90 dan fazla hız kaybı var kablosuzda 200ü geçiyorsa modemde bir sıkıntı yok demektir o zaman ya kabloda yada anakartınızın ethernet portunda bir sıkıntı var. Şuana kadar bu durumu farketmemiş miydiniz?
fark ettim fakat oyunlarda veyahut herhangi bi şekilde sorun çıkarmadığı için önemsememiştim sadece indirme yaparken yavaş oluyor 20-30 un üzerini göremiyorum fakat her speedtest sonucu da orda attığım gibi olmuyor o da genelde 20-30 arası çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

internet kablomda cat6 imiş bu arada

Son düzenleme:

Scuz

80+
fark ettim fakat oyunlarda veyahut herhangi bi şekilde sorun çıkarmadığı için önemsememiştim sadece indirme yaparken yavaş oluyor 20-30 un üzerini göremiyorum fakat her speedtest sonucu da orda attığım gibi olmuyor o da genelde 20-30 arası çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

internet kablomda cat6 imiş bu arada
yani zaten normalde fiber internette kablo ile 5-6ms üstü almamanız lazım bende yeterince bilgi sahibi değilim bu konuda ama bence bir araştırın.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Hüseyin Mert Görgel
2 gün önce türk telekom fiber 1000 megabitlik paketi bağlattım. Speedtest sonucu:
Alıntıyı görüntüle
Steamden şu anda oyun indirirken aldığım hız :
Alıntıyı görüntüle
Bu değerler tabii ki oldukça iyi ancak neden yaklaşık 300 megabit daha düşük hızda indirme yaptığını çözemedim.
Görev yöneticisinden ethernet kısmına baktığımda 880-780 arası indirme değeri görünüyor.
steam sunucularında maksimum sınır var diye biliyorum bundan dolayı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,546
Üyeler
167,330
Son üye
gursu98
Top Bottom