Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Yardım KABLONET FİBER NET 2 mbite düştü Ülke geneli böyle diyorlar

aradığımda ülke genelinde bi problem var 1 2 saat içinde düzeltilmesi beklenir diyorlar kablonet kullanıpda aynı durumdan müzdarip kişiler var mı beni mi koparıyolar
  2. bqrr0595

Yardım turknet patladı mı? internet yok

ben internete bağlıyım bu nasıl oluyor bi GG LİK var türknette
  3. bqrr0595

Yardım turknet patladı mı? internet yok

dns sıkıntısı felan var herhalde steam sunucularına erişilemiyor türknet üzerinden
  4. bqrr0595

İSS Anketi - Sizce Hangi Firma?

comnet in 1k mbps i nasıl geçilinir mi kullanan var mı acaba
  5. bqrr0595

Süperonline kullananlara duyurulur güzel bir 24 saat

senden ekstra para tırtıklamak var + 200 tl versene kardeşim diyor sana :D ağzına 1 parmak bal çaldılar milletin şimdi cepleri doldurcaklar
  6. bqrr0595

Vodafone ev interneti iyi mi ?

internet konuma göre değişir çevrendeki insanlardan bilgi alman daha doğru olur benim vodafonla aram iyi olmadı hiç bir zaman 1 kez 1 yıl tahaaüt verdim adres değişikliği yaptım rezil bir internet 6 mbit bile zor veriyordu iptal ettirdim kalan ayların promoslu tutarını çatır çatır ödettirdiler
  7. bqrr0595

Türk Telekom GameOn Kampanyası Yüksek Upload (!)

ben şirinleri görmek isterdim o kadar şansım olsaydı bile :D
  8. bqrr0595

Türk Telekom GameOn Kampanyası Yüksek Upload (!)

benim anlamadıgım kapına kadar fiber diye bi seçenek var fiber alt yapı mu döşüyorlar :D
  9. bqrr0595

Yardım Turknet 36 Mbps olan internetim 9 mbps oldu

sizden alıp bana verdiler herhalde 40 mbps veren adam bugun 47 ye cıkardı ilginç :D
  10. bqrr0595

Yardım Turknet 36 Mbps olan internetim 9 mbps oldu

online işlemleri var sitesinde ordan arıza kaydı oluştur twitter dan support a da twit atablrsin sonra arıza kaydı kodunla
  11. bqrr0595

Turk Telekom 35 Mbps Hız Nasıldır

aynı yerde türknet sana 100 mbit verir 99 liraya ama sen bilirsin :D edit: verir ama yinede sen bilirsin not: Sadece tavsiyedir yinede sen bilirsin türknet linçleyicileri gelmeden :)
  12. bqrr0595

Turknet site değiştirme sorunu

ufak bi google lama ile halledersin modemin marka model girip
  13. bqrr0595

Turknet site değiştirme sorunu

modeme bi cloudfire dns yap hacım benimde türknet sayfalarada 0 ms açılış sayfasında
  14. bqrr0595

Türknet Gigabit doğrumu?

hangi iss olursa olsun verdikleri modemi almam ben hic dogru bi modem verildiğini ne gördüm ne duydum alacaksın modemini babalar gibi koyacaksın en baş köşeye haci. Aksam göz göze gelip efkarlanacaksın bi duble vurup ulan adamlar ne modem yapmıs be diyeceksin benimkide öyle bi fantezi anlıyor...
  15. bqrr0595

Türknet Gigabit doğrumu?

durduk yere modem masrafına sokar bu türknet adamı :)
  16. bqrr0595

türknet kurye ne için gelcek

hatırlamıyorm 4 sene oldu benim cok bişey deil ilk faaturana yansıtırlar
  17. bqrr0595

türknet kurye ne için gelcek

doğru okumamışsın 2 seçenek var ben postlarım yada kurye getirsin kurye getirsini seçtiysen para ödersin fazladan onlar cıkartır getirir imzalatır götürür 2. seçenek belgeleri pdf olarak alırsın doldurursun adrese postalarsın senin hangisini seçtiğine bağlı
  18. bqrr0595

Türk Telekom Taahhüt Cayma Bedeli Ödemeden İptal Ettirme

bana yaptı vodafone aynısını 3 ay icin 700 tl ödedim
  19. bqrr0595

Türknet iyi mi kullanan var mı

ne yaptın gardaş sen santrale mi oturttun modemi
Top Bottom