Taahüt var mı ? Yok ise yada iptal edebiliyorsun. Millenicom öneririm.16 Mbpsden 35 e geçicem altyapım 100 e kadar destekliyor 16 ve 35 arasında bayağı fark varmıdır önerir misiniz? 50 vs demeyin bütçe sıkıntı
Alıntıyı görüntüle
2022 Temmuzda bitecekTürknete felan geç taahhüt felan bitmesi yakınsa o zamana kadar yükseltme bence.
Tahattut var 2022 temmuzda bitecekTaahüt var mı ? Yok ise yada iptal edebiliyorsun. Millenicom öneririm.
Sen bilirsin internet çok sıkıntıysa 1080P video izlerken felan donma takılma yaşıyorsan geç tabi idarelik. Mutlaka etkisi olur 35Mbps'in. Taahhütün bitince Türknete felan geçersin arkadaşın da dediği gibi 100 lira altyapının desteklediği max hıza.2022 Temmuzda bitecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahattut var 2022 temmuzda bitecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçilir mi 35 e
Hocam sizi bilmem ama ben şu an millenicom kullanıyorum lanet ettim.Belki bölge kaynaklıdır ama PİNg den dolayı oyunlarda sorun yaşıyorum.Turknete geri döneceğim.Taahüt var mı ? Yok ise yada iptal edebiliyorsun. Millenicom öneririm.
Ben de Türk Telekom kullanıyorum ve 35 Mbps hız alıyorum. Yerinizde olsam Türknet alırdım. Hele birde alt yapısı varsa tadından yenmez16 Mbpsden 35 e geçicem altyapım 100 e kadar destekliyor 16 ve 35 arasında bayağı fark varmıdır önerir misiniz? 50 vs demeyin bütçe sıkıntı
Alıntıyı görüntüle
9ms bazen 6 ya kadar düşüyor 10dan yukarı çıkmıyor bu mslerle oynuyorum tüm oyunları sabit. İnternet hızım şuan 70 Mbit ama 88 leri görüyor modem yanında. Bursadayım ben bursada 2 ayrı adreste kullandım biri 35mbit ti ondada ping aynı şekildeydi. Ben aşırı fazla memnun müşteri hizmetleride aynı şekilde arıza kaydı açıyorum hemen ulaşabiliyorum vs.Hocam sizi bilmem ama ben şu an millenicom kullanıyorum lanet ettim.Belki bölge kaynaklıdır ama PİNg den dolayı oyunlarda sorun yaşıyorum.Turknete geri döneceğim.