Comnet Hakkında Görüşlerim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
13
3 yıldır aktif olarak Comnet kullanmaktayım. Memnunum. Şu anda piyasadaki en ucuz fiyat veren servis sağlayıcılardan. Hatta araştırdığım kadarıyla en ucuzu. Taahhüt yok ama 1 yıllık peşin ödediğinizde 100 Mb paketinin aylığı 240 liraya denk geliyor. Kullandığım süre boyunca kopma, hız düşüşü veya ping artışı gibi sorunlarla karşılaşmadım. Sadece birkaç kez planlı kesinti sebebiyle internetim gitti o da gece geç saatlerde. Aldığım güncel hız: 75 Download, 18 Upload. Altyapım Türk Telekom telefon kablosuyla eve gelen VDSL hizmeti. Şansım ana dağıtım kutusuna evim yakın o sebeple hızlarım bu seviyelerde. Ping, snr değerleri vs gibi test için merak edenler olursa test yapıp sonuçları paylaşabilirim. Kısacası ben memnunum ve geçmek isteyenlere tavsiye ederim. 35 Mbps hızda 210 TL ye de paketi bulunmakta.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-09-19 140103.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-19 140103.png
    64 KB · Hit: 53
Son düzenleme:
Referans kodu yasak diye biliyorum, konun kapatılabilir.

3 yıldır aktif olarak Comnet kullanmaktayım. Memnunum. Şu anda piyasadaki en ucuz fiyat veren servis sağlayıcılardan. Hatta araştırdığım kadarıyla en ucuzu. Taahhüt yok ama 1 yıllık peşin ödediğinizde 100 Mb paketinin aylığı 240 liraya denk geliyor. Kullandığım süre boyunca kopma, hız düşüşü veya ping artışı gibi sorunlarla karşılaşmadım. Sadece birkaç kez planlı kesinti sebebiyle internetim gitti o da gece geç saatlerde. Aldığım güncel hız: 75 Download, 18 Upload. Altyapım Türk Telekom telefon kablosuyla eve gelen VDSL hizmeti. Şansım ana dağıtım kutusuna evim yakın o sebeple hızlarım bu seviyelerde. Ping, snr değerleri vs gibi test için merak edenler olursa test yapıp sonuçları paylaşabilirim. Kısacası ben memnunum ve geçmek isteyenlere tavsiye ederim. 35 Mbps hızda 210 TL ye de paketi bulunmakta. Yeni abone olmak isteyenler için paylaşım kodumu bırakayım. Abone olurken ödeme adımında kodu kullandığınızda 30 gün ücretsiz internet kazanırsınız. Kod: CMT472UCS
Bunun gibi fırsatçı zihniyetlerin tek amacı kendilerine yaranmak. Asla böyle konulara taviz vermeyin bilin ki kendi lehine birşeyler kazanmak için bu tür konuları açıyorlardır zaten comnet firmasının nasıl rezil bir firma olduğunu bir çok kişi bilir.

Bunun gibi fırsatçı zihniyetlerin tek amacı kendilerine yaranmak. Asla böyle konulara taviz vermeyin bilin ki kendi lehine birşeyler kazanmak için bu tür konuları açıyorlardır zaten comnet firmasının nasıl rezil bir firma olduğunu bir çok kişi bilir.
Bunları yazacaktım da neyse dedim. Arkadaş bide tüm Comnet konularını bulup referans yazmış. Comnet öven de ilk kez gördüm menunmuş falan da :D
Çıkarcılığın da ötesi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,309
Üyeler
183,091
Son üye
Three Dolar