Arama sonuçları: *

1. callousness

Öneri TT'DEN MİLENİCOM'A GEÇİŞ

Hali hazırda TT kullanıcısıydım ve 500mbit olarak kullanıyordum 300 küsur de bir faturam vardı. Taahhüt için beni aradılar ve yeni fiyatlandırmanın neredeyse 3 katı olacağını söyledir. Ben de uzun bir araştırmadan sonra bana aynı hızları verecek olan MİLENİCOM'u buldum gayet de memnunum. ISS...
  2. callousness

İnternet önerisinde bulunur musunuz?

1 aydır yeni bir ISS arıyorum :D hala bulamadım, ülkede iss bile kanser
  3. callousness

TURK TELEKOM ALTYAPISI KULLANAN ISS'LER ?

TT kullanıp 900 tl vermek de olur iş değil, saçma geliyor yani
  4. callousness

1708362056 güzel modem veren bir iss vardı ama hatırlayamıyorum, bir tek o aklıma yatmıştı onu da unuttum
  5. callousness

desteklemiyor, o hızları vermek için kendi altyapısı gerekiyormuş.
  6. callousness

mevcutta 500mbps kullanıyorum, bu hızları destekleyen başka bir iss var mıdır? kullanan, memnun kalan? yakında TT ile sözleşmem bitiyor
  7. callousness

Yardım İNTERNET SERVİS SAĞLAYICISI PROBLEMİ VE PAHALILIK

aynen kankam, aradım.. sordum, 1gb/sn yani en üst paket 700e geliyor ve verdikleri modem de gayet güzel kullanışlı falan tt alıp 1k vermeye gerek yok 🫡
  8. callousness

sövmek istemiyorum 😌😌😌😌 ama yine de saçma hepsi sonuç olarak tt altyapısi kullanıyor, kablonet devam gibi duruyor 1707857091 ben arayip bizzat sordum, yeniledigim takdirde 800 tl denildi şahsıma yani
  9. callousness

ben tt kullanıyorum su an 313 tl 500mb, taahhüt bitince 800 tl :) kablonet 700e 1gb/sn veriyor
  10. callousness

kanka şimdi sordum aradım, evet veriyorlarmış. 500mbit 540 tl ilk 6 ay diğerler aylar 600tl imiş. cihaz ücreti yani modem dahil... 1707835580 https://www.technopat.net/sosyal/konu/zte-zxhn-f6600.2246776/ verdikleri modem de bu sanırım, arayan müşteri hizmetleri buna benzer kodlar söylemişti...
  11. callousness

ben hız testi yaparken, çıkan iss'ler olur diye düşünüyorum. speedtestte çıkıyordu mesela kablonet vs
  12. callousness

bunu da deneyeceğim kankam, sağolasınn
  13. callousness

peki ben bu hızları başka hiçbir iss'da alamayacak mıyım hocam? 1707827470 bakacağım kankam eyvallah 🫡
  14. callousness

kankam, benim anlamadığım; Türk Telekom bana 1000mb/sn veriyor da turknet neden veremeyiz diyor? saçmalık ya, vallahi aklım almıyor yani
  15. callousness

Mevcutta 500mb hız paketli Türk Telekom kullanıcısıyim, birkaç aya taahhüt sürem bitiyor, yeni anlaşma ile yapılacak olan sözleşmeler aşırı pahalı. 1000mb 900tl 500mb 800 tl olarak gözüküyor. Alternatif olarak, turknet'i aradığım zaman bana o hızları veremeyeceklerini söyledi. Asla kafama...
  16. callousness

Yardım Fiber ISS Önerisi (200-1000mbps)

yok kankam, ben uzun zamandır öyle kullanıyorum.. hatta çok daha ucuzdu ama zam geldi 250 falan veriyorum ben 500mbps'e
  17. callousness

hocam 2 yıla yakındır kullanıyorum ve 250-270 arası fatura ödüyorum 500mbps.. fatura dökümanı da atabilirim yani isterseniz
  18. callousness

gigafiber geliyorsa direkt TURKNET'ten alabilirsiz, zira diğer hiçbir internet servis sağlayıcı 1000/1000 vermiyor. Evimde 1000mbps var ama türk telekom kullandığım için 1gbps olmuyor upload :) 1683997642 200 mbps için 219 demişler sitede ama ben 240 veriyorum 500mbps alıyorum o.O2 ISS=TT
  19. callousness

Türknet bağlantı problemi

modemi değiştirmeyi deneyebilirsin? Modemin olduğu yerde iken gitmiyorsa bağlantı, sıkıntı kapsama alanından olabilir hocam 🤠
  20. callousness

ALDIĞINIZ ISS SONUÇLARINI ATIN GÖRELİM !

o nasıl oluyor hocam
Top Bottom