Arama sonuçları: *

1. cobretti

Hangi İSS'ye geçmeliyim

Herşeyin nerdeyse benle tıpatıp aynı bendre 81Mbps demişti ben millenicoma geçtim yaklaşık 1-2hafta oldu gayet memnunum TT'yi 24Mbpsden 50 ye yükseltmiştik 150TLye falan neredeyse hiçbir şey değişmedi 24den 30 zor oluyordu TV izlerken donuyodu Türk Telekomdan sadece ping açısından azcık kötü...
  2. cobretti

Yardım Altyapı Sorgulama Farklı Sonuçlar?

Netspeed'den sorguladığımda 100Mbps Millenicom'dan sorguladığımda 80Mbps diyor Santral/Saha dolabına uzaklık 110Metre Modemim VDSL sizce hangisi doğru?
  3. cobretti

Internet Sağlayıcı Önerisi

Lütfen sürecinizi veya sorun olursa anlatın veya buraya konu açın şimdiden hayırlı olsun
  4. cobretti

Öneri için teşekkürler
  5. cobretti

Teşekkürler cevap için peki oynadığınız oyunlarda ping ortalaması nedir kablolu ya da kablosuz
  6. cobretti

Bakacağım teşekküler öneri için 1627302632 Şuana kadar belli saatlerde gece falan hız düşmesi ping çıkması oldumu özellikle valorant lol gibi tr sunucu oyunlarda pinginiz nedir? @MrBonapart
  7. cobretti

Şuan Türk Telekom 24Mbps Download/5-6 Upload olarak 80TL civarında kullanıyorum. Sözleşme bitiminde daha yüksek hızlara geçemk istiyorum. Netspeed'den altyapımı sorguladığımda 100Mbps'ye kadar desteklediğini ve Saha Dolabına uzaklığı 30Metre dedi.Maksimum aylık 120TL' ye kadar olan daha iyi...
  8. cobretti

discord ta ekran paylaşımı yaparken pingim çıkıyor.

Yayın açmak, internete bir döküman/dosya/video yüklemek upload değerlerinizi kullanır upload hızınız düşük olduğu için ping normaldir
  9. cobretti

discord ta ekran paylaşımı yaparken pingim çıkıyor.

Sunucudan açıyorsanız sunuçu konumunu size en yakın bölge yapın
  10. cobretti

Yardım Tam da yayın açarken upload hızım 0.2 ye düşüyor.

Allah aşkına nereden geldin bilmiyorum ama karışma istersen arkadaşla konuştuk tartıştık sen ne diyorsun?
  11. cobretti

korsan oyun hata konularında mesajlarınız var adam site önermiyor bir şey önermiyor siz gelip korsana destek tok yazınca iş saçmalaşıyor korsan kuralını yanlış anlamıssınız
  12. cobretti

Crack oyunlarda yardım isteyenlere kOrSaNa DeSteK yOk yazıyorsun daha kuralları bile okumamışsın insanların konularını kirletiyorsun
  13. cobretti

yardım isteyenlere atarlanan sen değil miydin? şimdi paşa paşa yardım istiyorsun bu ahlakla zor biraz
  14. cobretti

Kızgın koymasaymışlar şuan çocuk olan sensin
  15. cobretti

bilgisayara ethernet kablosuyla internet bağlayınca wifi alıcısına gerek var mıdır

Gerek kalmaz ama kablo olmadan internete baglanamazsiniz
  16. cobretti

hangi interneti önerirsiniz

Neresi komik sabit oyunda 9 ping alıyorum siz sorun yaşadınız diye alınmaz ve komik mi oluyor?
  17. cobretti

hangi interneti önerirsiniz

Turk Telekom
  18. cobretti

İnternet Sağlayıcı Önerisi

hızınız nedir
Top Bottom