Neler Yeni

Yardım Tam da yayın açarken upload hızım 0.2 ye düşüyor.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Nasıl yani? Biraz açıklar mısın? Durumu daha açık şekilde anlatır mısın? Vaktim bol uzun uzun dinleyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerede atarlanmışım?
Ben yardım etmeyip senin gibi "BOŞ ÇENE ÇALANLARA" laf ediyorum :)
LOL
Crack oyunlarda yardım isteyenlere kOrSaNa DeSteK yOk yazıyorsun daha kuralları bile okumamışsın insanların konularını kirletiyorsun

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Crack oyunlarda yardım isteyenlere kOrSaNa DeSteK yOk yazıyorsun daha kuralları bile okumamışsın insanların konularını kirletiyorsun
Korsana destek yok mu yazıyorum :D?
Dostum karıştırdın galiba.

Korsana destek yok mu yazıyorum :D?
Dostum karıştırdın galiba.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...nin-kaynagi-nedir.271486/page-14#post-2676445 okuyabilirsin.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
@cobretti Neyin boşunu yapıyorsun şu konuda anlamıyorum yardım etmeyeceksen farklı bir konuya gidebilirsin kızgın atmalık bir durum yok bu konuda

@kadiks Benim görüşüm tam olarak emin olmasamda belki binada ki kablolardan kaynaklı olabilir sağlayıcınla görüşmeni tavsiye ediyorum.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
@cobretti Neyin boşunu yapıyorsun şu konuda anlamıyorum yardım etmeyeceksen farklı bir konuya gidebilirsin kızgın atmalık bir durum yok bu konuda

@kadiks Benim görüşüm tam olarak emin olmasamda belki binada ki kablolardan kaynaklı olabilir sağlayıcınla görüşmeni tavsiye ediyorum.
şuan senle konuşmuyorum

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Birazdan görüşecegim.
Yayına başlamadan önce hızımda azalma olmuyor. Yayı esnasında ve yayından 4 5 saat sonrasında olan sürecte oluyor.

şuan senle konuşmuyorum
Benle de konuşma, ricamdır.
Attığım linte olan sayfaları birer birer oku, zaten yanlış kişiye yazdığını anlarsın.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bundan dolayı kablodan diye düşünüyorum belki kablo kaldıramıyordur falan diye düşündüm az da bir ihtimal olsa :D
Umarım bir an önce düzeltebilirim. Bir umutla yayına başlayacakken hayal kırıklıgına ugratması beni üzdü. Altyapıma fiber gelecek deniliyor ne kadar doğru bilemem. Tabi bu yeni kablolama demek. Umarım bir an önce gelir de bende sorun yasamam.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Birazdan görüşecegim.
Yayına başlamadan önce hızımda azalma olmuyor. Yayı esnasında ve yayından 4 5 saat sonrasında olan sürecte oluyor.

Benle de konuşma, ricamdır.
Attığım linte olan sayfaları birer birer oku, zaten yanlış kişiye yazdığını anlarsın.
korsan oyun hata konularında mesajlarınız var adam site önermiyor bir şey önermiyor siz gelip korsana destek tok yazınca iş saçmalaşıyor korsan kuralını yanlış anlamıssınız

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Umarım bir an önce düzeltebilirim. Bir umutla yayına başlayacakken hayal kırıklıgına ugratması beni üzdü. Altyapıma fiber gelecek deniliyor ne kadar doğru bilemem. Tabi bu yeni kablolama demek. Umarım bir an önce gelir de bende sorun yasamam.
Aslında ondan çok binadan dairene çıkan kabloda sıkıntı olduğunu düşündüm altyapıdan kaynaklı değil de
Bu arada bana da şubatın sonunda bitmesi planlanıyor dedi ben de bekliyorum :D

korsan oyun hata konularında mesajlarınız var adam site önermiyor bir şey önermiyor siz gelip korsana destek tok yazınca iş saçmalaşıyor korsan kuralını yanlış anlamıssınız
Sen hala bu konuda mısın ahahaha :eek:

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Aslında ondan çok binadan dairene çıkan kabloda sıkıntı olduğunu düşündüm altyapıdan kaynaklı değil de
Bu arada bana da şubatın sonunda bitmesi planlanıyor dedi ben de bekliyorum :D

Sen hala bu konuda mısın ahahaha :eek:
Allah aşkına nereden geldin bilmiyorum ama karışma istersen arkadaşla konuştuk tartıştık sen ne diyorsun?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dostum sonuca bakar mısın?
Bu konu korsan konusu mu? Boş yapma artık
@Mehmet Yılmaz bu nedir?
Bu niye geldi şimdi bulaştı
Bu bir tartışma konusu değilken tartışma başlatma çabasının sebebi nedir?

Allah aşkına nereden geldin bilmiyorum ama karışma istersen arkadaşla konuştuk tartıştık sen ne diyorsun?
Ben istemiyorum senle tartısmak sen kimsin??
hangi olayı nerden cıkarıyorsun da boş yapıyorsun?
uza artık uza
yeter be

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,222
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konuyu dağıtmaya devam edecek misiniz yoksa ceza vermek zorunda mı kalayım?

Top Bottom