Arama sonuçları: *

1. damn2u

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

Eski kullandığınız internet servis sağlayıcı sizin söylediğiniz site/uygulama/oyunları yasaklamamış ve hata yapmış çünkü devlet tarafından kanunen onların kullanılması yasak. Şimdi o dediklerinize erişmek istiyorsanız vpn/dns yada goodbyedpi gibi yasakları aşan uygulamalar yapmak zorundasınız.
  2. damn2u

ISS Önerisi, detaylar konuda.

Söylediğim şeyler burada mevcut değil sanki.
  3. damn2u

ISS Önerisi, detaylar konuda.

Herkese merhaba, mevcut bölgede VDSL 50mbit hız alınabiliyor, bina dışında ki ankastre kutusundan eve kadar kablo çeken, abonelik ücreti vs her türlü ıvır zıvır ücreti aylık taksitlere bölüp faturaya yansıtan yada bu hizmet bedellerini almayan bir sağlayıcı arıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. damn2u

REHBER > Discord'a programsız giriş.

Mesela hem dc açık bırakıp hemde oyun oynamak istediğinizde bu vpn işleri hoş olmuyordu, bu şekilde bir yöntem kullanışlı olabilir. Ayrıca superonline gibi iss'ler de kendi routerınız yoksa dns değiştiremiyorsunuz o yüzden konuyu şukuladım. Tek sorun Discord Rusya da yasaklı olduğu için VPN'den...
  5. damn2u

Evime internet bağlatamıyorum

Maalesef bilmiyorum hiç ankastre takma deneyimim olmadı, binamızda ki ankastre bozulduğu için değiştirildi ama o zamana ait pek bir şey hatırlamıyorum açıkçası.
  6. damn2u

Elektrikçi Çağırmadan Ankastre Bağlantısı Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım
  7. damn2u

Bu kadar karmaşık ve hiç bilmediğiniz sistemi yapmanız mümkün değil, elektrikçilerin bile tamamı yapmaz.
  8. damn2u

Elektrikçi binaya ankestre kutu takacak, Türk telekom da o ankastre kutuya bakır kablo ile bağlantı yapacak, en fazla VDSL hizmeti alınır bu şekilde. Hiç olmamasından iyidir. Ha bir de 3. kısım eve kadar internetin çekilmesini hizmet alacağın firmaya yaptıracaksın ücret karşılığı. Uzun iş ama...
  9. damn2u

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

Kardeş konuya attığım ilk mesajımı oku bitsin gitsin. Herkes her şeyi şikayet edebilir ortada şikayet unsuru var ise, buna kimse bir şey demez, bende demezdim fakat "dolandırıcılık" kelimesi ile konu açmak suçlamadır ve hukuki yaptırımı vardır. Bunu düzeltmeden ben bildiğimi okurum diyen adama...
  10. damn2u

Keşke çalışan yada şirket hissedarı olsaydım direkt savcılık şikayetini yapıp buraya bir kopyasını yapıştırırdım. Ben sadece sizin gibi yol yordam bilmeyen gençlere yol göstermeye çalışıyorum ama gördüğüm kadarıyla nafile.
  11. damn2u

Görüyorum ki ders çıkartmak yerine kahramancılık oynamak istiyorsun. Konuyu kendilerine mesaj olarak gönderip bilgilendirdim, umarım yasal yollara başvururlar da Melih Gökçeğin aradı adamlardan biri olarak tarihe geçersin.
  12. damn2u

Şu dolandırıcılık kelimesini ne kadar kolay kullanabiliyorsunuz? Firma bu konuyu görüp bir dava açsa al başına bela.
  13. damn2u

Altyapım Tam performansı vermiyor

Türk telekom müdürlüğüne gidip VDSL için port istediğinizi söyleyin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, mahalle için verilmiş saha dolabında ki port sayısı yetersiz demek ki.
  14. damn2u

Port dediğiniz şey apartmanda ki ankastre kutusunda ki boş yer ile alakalı değil eğer ondan bahsediyorsanız. Sizin saha dolabında ki boş portları görmeniz mümkün değil.
  15. damn2u

VDSL portu kalmamıştır o yüzden ADSL portu veriyorlardır.
  16. damn2u

Superonline altyapı imza

Adettendir. :kekw:
  17. damn2u

NetGSM'e geçilir mi? (Mobil)

Bankalardan SMS gelmeyince başlayan pişmanlık hissi. :) Her şeyi halledip piyasaya girmek varken sorunlarla piyasaya girmek hiç hoş değil. Ayrıca kullandırdıkları numara kodları çok az, yeni hat almak isterseniz çok seçme şansınız olmuyor. Bankalarla olan anlaşmalarını tamamladıklarında numara...
  18. damn2u

Superonline 1000mbps fakat saniyede 60mb geçmiyor

Bende eskiden 1Gbit SOL kullanıyordum ve sn'de 70mbit üzeri göremedim, sözleşmem bittiğinde 500mbit'e taahhüt verip devam ettim.
  19. damn2u

Millenicom Hakkında Soru.

Cevaplarınız için teşekkürler. Gördüğüm kadarıyla TT altyapısı kiralanan şirketler taahhüt yapmıyorlar sürekli fiyatlara zam geldiği için. TT kendisi taahhüt yapıyor ama fiyatı kiracı ISS'lerin 2 katı istiyor. Kısacası TT altyapılı taahhütlü internet bulamadım. Ben biliyorum diyen varsa çok...
Top Bottom