Taahhütlüyse cayma bedelinden çok kaçamazsın. Nedenini Superonline arayıp sormadın mı? Çözsünler hemen.Alıntıyı görüntüle
2 gündür aldığımı en yüksek değer bu oldu nedeni nedir acaba ben iptal etmek istiyorum cayma bedeli ödemeden nasıl iptal ederim. Sonuçta suçlu olan onlar ben neden para vereyim. İptal edip türksat 200 mbps geçmeyi düşünüyorum.
Kablolu maximum bu hızı alıyorum 2 gündür. Daha 2 gün öncesine kadar sağlıklı bir şekilde çalışıyordu.Süperonline fena değildir aslında, kendi altyapıları mı? Bu hızları neyle alıyorsunuz, kablolu kablosuz? Biraz daha detay verseniz, sağlıklı yorum yapabiliriz.
Arıyorum söylüyorum internetiniz gayet düzgün diyorlar. cayma bedeli ne kadar gelir tahmini olarak sizce. 3 ayımız kalmıştı.Taahhütlüyse cayma bedelinden çok kaçamazsın. Nedenini Superonline arayıp sormadın mı? Çözsünler hemen.
Turkcell'in mail adresini bulamadım asla yani 2 tane buldum fakat o mailleri de kapatmışlar gönderemedim kanıt.
3 ay kalmışsa çok çıkmaz. Bazı internet sağlayıcıları karşılar hatta onu da muhtemelen. Almak istediğiniz yere sorun.Arıyorum söylüyorum internetiniz gayet düzgün diyorlar. cayma bedeli ne kadar gelir tahmini olarak sizce. 3 ayımız kalmıştı.
Altyapımız 1000 mbps destekliyor onu diyorsanız. Zaten biz böyle olmasa bile iptal ettirmeyi düşünüyordum çünkü şu anda turcell superonline 35 mbps tarifesindeyim ve cahillik ederek aldığıma bin pişmanım pek araştırmadan aldıydım oradaki görevlide 35 mbps her şey için yeterli olacaktır demişti. Oyunları 40 saatte yüklüyor. O yüzden zaten 200'e cayma bedeli ödeyip geçmeyi düşünüyordum, sadece bunu kullanarak cayma bedelinden kurtulabilir miyim diye düşünüyordum. Geçmeyi düşündüğüm tarife bu.3 ay kalmışsa çok çıkmaz. Bazı internet sağlayıcıları karşılar hatta onu da muhtemelen. Almak istediğiniz yere sorun.
Bir de almadan önce bence bir arıza kaydı falan açın, bir lokal çalışan evinize gelip kontrol etsin. O da çözümleyemez ise o zaman kesinlikle değiştirin derim. O hızlar parasına değmez.
Baktım hocam da bu konuda herhangi bir destek yazmamışlar. Sanırsam sadece kendilerinde cayma bedeli ödeme yok. Bence Superonline'a sorun cayma bedeli ne kadardır oradan öğrenin.cayma bedelinden kurtulabilir miyim
Tamamdır yarın arayayım. Teşekkürler herkese.Baktım hocam da bu konuda herhangi bir destek yazmamışlar. Sanırsam sadece kendilerinde cayma bedeli ödeme yok. Bence Superonline'a sorun cayma bedeli ne kadardır oradan öğrenin.