50Mbps Upload Geldi fakat kullanamıyorum

Katılım
14 Haziran 2020
Mesajlar
23
Reaksiyon skoru
12
Selamlar DA üyeleri,
2021 Temmuz ayında yeni taşındığım evime önce altyapı yüzünden türknet, 3 ay sonrasında turkcell fiber gelmesi ile superonline + turknet hizmeti evimde kullanıyordum.
200/20 paket ile başladığım superonline hizmetimle alakalı 5 temmuz 2022 tarihinde aldığım telefonda superonline müşteri hizmeti olduğunu söyleyen hanımefendi fiyatlar zamlanmadan paketimin taahhütünü yenilemek isteyip istemediğimi sordu.
Devam edelim dediğimde ise 200/20 yenilenmiyor 200/10 - 100/20 ya da 500/20 paketlerin mevcut olduğunu söyledi. İçerik üreticisi olduğum ve en az 200/20mbps kurtaracağı için ben 500/20'yi tercih ettim.
Hanımefendi turkcell tv+ veya geforcenow'dan hangisini seçersiniz dedi. İstemediğimi söylememe rağmen paketlerin bunlar olduğunu söylemesiyle gameplus seçtim(evimde tv yok).

Bu gün hızların yükseldiğini öğrendim ve neden hala 20 aldığımı sormak için aradığımda benim paketimde yükselme olmamış ve 50'lik başka bir pakete de geçiş yapamıyorum.
Üstüne üstlük iptal edip cezasını ödeyeyim dediğimde ta 2021'de başladığım tarihten itibaren ceza fiyatı çıkarıyorlar, sebebi ise bitmeden yeni taahhüte başlamammış.

bunları anlatmamın nedeni şu: kesinlikle gelen telefonlardan pazarlama görevlileri ile bir anlaşma yapmayın, bölge müdürlüklerini arayıp işin detayını öğrenmeniz sizin için en hayırlı olanı olacaktır.

Şu an numarası yok ama o hanımefendi ile bir daha konuşma fırsatı bulursam kendisine bir iki sözüm olacak. Teşekkürler iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal bedeli ise 2100₺ olarak çıkıyormuş bu arada.
 
Benim 1 ayım kala iptal edeyim dedim. (500/50 paket zamlanacak diye 50₺ zam aldı 24 ayda 1200tl yapıyor) son ayın kalmasına rağmen kampanya ıvır zıvır diyip bir dünya Fatura çıkardılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son ayın parasını verim iptal edin dedim kabul etmediler. Abicim paranı alıyorsun işte bırak gideyim.
 
Benim 1 ayım kala iptal edeyim dedim. (500/50 paket zamlanacak diye 50₺ zam aldı 24 ayda 1200tl yapıyor) son ayın kalmasına rağmen kampanya ıvır zıvır diyip bir dünya Fatura çıkardılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son ayın parasını verim iptal edin dedim kabul etmediler. Abicim paranı alıyorsun işte bırak gideyim.
ben fazla para vermeyi kabul ediyorum da kardeşim zaten tamamladığım taahütün cezasını ne alaka sen nasıl alıyorsun benden. Şikayette bulunmayı düşünüyorum.
 
Geri
Top