Arama sonuçları: *

1. D

Türk Net vadettiği hızı verir mi ?

Veriyor hatta vaadin fazlasını veriyor geçmişte VDSL de 83 mbps alabiliyorken paketim 75 idi 95 mbps internet kullanıyordum şuan fiber geldi 1000 mbps paketteyim 940 upload 940 download alıyorum
  2. D

Yardım Taahüt ile ilgili soru

Son 1 ay içinde ödenmiyor ama yinede müşteri hizmetlerine sorun devam eden taksit vb var mı diye
  3. D

Turknete gecmeyı dusunuyorum yardım lazım bır konuda

Turknette ping düşük geçilebilir
  4. D

Turknete gecmeyı dusunuyorum yardım lazım bır konuda

Alt yapıdan kaynaklı hocam gigafiber yoksa değmez kaç mbps evdeki net
  5. D

Turkcell e Geçiceğim Ama Hat üstüme değil

hocam hattı üzerine alacaksın ofis yada bayiilerden devir alacak ve verecek kişi aynı anda bayii yada ofislerde olmak zorunda kimi bayii yada ofis mağaza hedefi dolsun diye kimlik göndersin ayarlarız diyor tabii devir de hiçbir kazançları yok o yüzden ilk bahsettiğim durum geçerli sizin için.
  6. D

Yardım LOS IŞIĞI KIRMIZI - UZUN SÜRE İNTERNETİM OLMAYACAK

Turknet ile yine iletişime geçin yada turktelekom müdürlüğü ile görüşün bence
  7. D

Yardım Hangi ev interneti iyi en interneti tavsiyesi

Kanks 66 destekliyor ya ortlama 10 15 Mbps fazla internet alabilir diye düşünüyorum benim gigafiber gelmeden önce vdsl alt yapım maks 80 86 mbps destekliyordu verdikleri paket 75 di ben 95 100 mbps internet hızı alıyordum ona rağmen
  8. D

Bence çok ama diğer Iss leri incele kampanyalara bak eğer aynı fiyattaysa bence turknet al çünkü istediğin zaman cayarsın taahhutsuz hem o yanı iyi 1728984107 Kanks o fiyata varda adamın alt yapıda fiber yoksa napacak mecbur alacak birinden VDSL alt yapı gözüküyor adamın
  9. D

Giga çok iyi upload ve download eşit ve oyunlarda ping diğer Iss lere göre daha düşük
  10. D

Turknet başta iyiydi sonra fiyatlara laps laps zami çakmaya başladı ama 1000 mbps için değer iyi alt yapısı kullanıyorum
  11. D

1000 mbps desteklese 500 değer vermeye +50 TL de 12 ay aktivasyon ücreti
  12. D

Vdsl alt yapı var demekki güzel alt Yapı fena değil ama sanırım 500 TL ödersin vdsl de olsa diğerlerine bak belki daha avantajlı olur fiyat 66 mbps ye 500 çok olur bence ara sor yinede orayı
  13. D

Altyapınız gigafiber çıkarsa turknet alın
  14. D

Türk Telekom boş port yok

Net süre belirtilemediği için bir sonuç alamazsınız yeterli sayıda boş port olmadığı için
  15. D

İnternet hız sorunu kablosuz

Server farkı vardır belki emin değilim her zaman varsayılan saglayicidan yapıyorum testleri
  16. D

İnternet hız sorunu kablosuz

Kablolu bağlantı her zaman daha iyi sonuç ve performans verir bunu unutmayın hocam bende 1000 kullanıyorum evde kablosuzda neredeyse yarıya yarıya iniyor
  17. D

Yardım Discord için en uygun vpn hangisi

Norton satın al kullan miss gibi
  18. D

Türknet internet aktivasyon işlemi

Abooovv ara görüş de böyle böyle başvuru yaptım hala yarım kaldı tamamlamak istiyorum de beklersen hiçbir şey olmayabilir boşuna zaman kaybetme
  19. D

Kanka zaten bağlantı sürecinden haberim var demek istediğim müşteri hizmetlerini ile görüşürken sizi yönlendiriyor ya diyor tekrar arayana kadar onaylayın yada telefondayken anlık onaylayın devam edelim diyor başvurunuza
  20. D

Normalde telefondayken bu işlem yapılıyor siz telefonumu kapattınız kişinin yüzüne 😅😆
Top Bottom