Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

ADSL kablosunu değiştirmekte fayda var mı?

Sana kalmış bir durum, problem yoksa kalabilir, biz çalışan kablo nasıl çalışıyorsa çalışsın ellemeyiz :D.
  2. dreamuiz

Türk Telekom boş port yok

Normal şekilde kayıt oluşturup bina adına dilekçe veren arkadaşıma da 5 ay sonra gelmişlerdi.
  3. dreamuiz

Kendisi biraz sinirli olduğu için sürekli müşteri hizmetlerini vesaire arayıp dururdu :D. Müdürlüğüne de gidebilirsin ama ne kadar etki eder bilmiyorum maalesef. Bize de boş port yok diyorlardı zamanında başka bir yerin alt yapısına bakan adamla konuştuk bizim sokağa da baktı ve aslında boş...
  4. dreamuiz

Şikayette bulunup daraltarak işlerini hızlandırabilirsin ama yine de tek bir yer için hızlı çalışacaklarını sanmıyorum. Aynısı kuzenimde oldu ve araya tanıdık soktular...
  5. dreamuiz

Türk telekom altyapı

Torpilin varsa zaman almaz. Sürekli arayıp sorarsan gelme ihtimalleri var, kuzenim evine altyapıyı öyle getirtti sonra baktı devamı gelmiyor tanıdık soktu araya.
  6. dreamuiz

PORT YÜZÜNDEN İNTERNET HIZIM 75 TEN 16 YA DÜŞECEK

Torpille ulaştığımız kişi sokakta gördüğün dikey kutuların içine bakmıştı ve 1 portun boş olduğunu söyledi. Biz de arttırma talebinde bulunduğumuzda 4 arayışımızda 2 kişi "70e kadar arttırabilirim" dediler sonra hepsi "yok en fazla 24" dediler. En sonunda "şuna bir manuel olarak bakın bir de...
  7. dreamuiz

PORT YÜZÜNDEN İNTERNET HIZIM 75 TEN 16 YA DÜŞECEK

Buna benzer bir olay yaşadık. Sistemde bazen gözükmese de gidip kontrol ettiklerinde 1 portun boşta olduğunu gördüler ve bizde böyle arttırmıştık. (torpille) Superbox daha olası bir çözüm gibi duruyor fiyatlar tuzlu olabilir uzun zamandır el sürmüyorum. :D
  8. dreamuiz

Türk Telekom altyapı için nasıl olmalı?

Benim arkadaş 7 aydır bekliyor. Bir Türk Telekom'da çalışan tanıdığa sormuşlar "deprem bölgesinde çoğu ekip" demiş.
  9. dreamuiz

Interneti uzaktan kapatmak

Arayüzüne hakim olmadığım için örnek olarak atmıştım bulabilirsin belki diye. https://www.r10.net/sorum-var/2841956-dinamik-ip-ile-modem-arayuzune-uzaktan-erisilir-mi.html Son yoruma bir bak belki hallolur.
  10. dreamuiz

https://www.cozumpark.com/community/network-4/129289/
  11. dreamuiz

Bildiğim kadarıyla web arayüzün uzaktan erişime açık olması lazım. Örneğin bende keenetic modem var ve ücretsiz dns özelliği ile koyduğum adı yazarak başka yerden arayüze erişebiliyorum.
  12. dreamuiz

MODEM BOZULDU YENİ MODEMİ NASIL SEÇEBİLİRİM

https://www.trendyol.com/keenetic/carrier-dsl-ac1200-dualband-usb2-0-vpn-wpa3-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-p-358489175?boutiqueId=61&merchantId=366780 Altyapıdan dolayı 50mbps internet hızımız var ve bunu kullanıyorum. Keenetic genel olarak beğendiğim bir marka. Onun dışında Tplink'de...
  13. dreamuiz

MODEM BOZULDU YENİ MODEMİ NASIL SEÇEBİLİRİM

İnternetinizin hızı kaç ve bütçeniz? İnternet sağlayıcılarının verdiği modemleri ben pek sevmem, önermemde.
  14. dreamuiz

YIL 2024 İstanbulun göbeğinde VDSL kullanmak?

Sadece sizin başvurunuz yetmiyor. (benim bildiğim) bir yerin alt yapısı yükseltilecekse o sokaktakilerin birleşip imza toplayıp başvuru yapması lazım. Sokakta alt yapı var, bina da yoksa binadakilerin imza toplayıp başvurması lazım. Benim arkadaş yeni taşındı, sokakta alt yapı var, bina da yok...
  15. dreamuiz

Modemi yaymak için f/p öneri

1- Kablo çıksa çok uzun çıkmaz ve dandik çıkar. Ne kadar yeterse o kadar alın kendiniz. 2- Evet, modemin arkasına bağlıyorsunuz. Orta bir yer bulabilirseniz wifi dağıtıcı alınabilir. Bunu anlamak için telefonla deneyebilirsin nerede yeterli çekiyor vesaire diye. Ha sorarsan hangisi daha verimli...
  16. dreamuiz

Modemi yaymak için f/p öneri

Hızı benim için önemli değil, oyun için vesaire kullanmayacağım derseniz uygun fiyatlı bir acces point alın kablo çekin tavana yakın olsun bir kerede iş bitsin. Wifi dağıtıcı, kablo çekilemeyecekse mantıklı olabilir ama yine modeme biraz daha yakın olmalı, telefonun çekmediği yerde o da pek...
  17. dreamuiz

Superonline statik IP alınır mı?

Çokta etki edeceğini sanmıyorum. Sizin internet hızınız, gelen hattın gürültüsüyle vs. vs. alakalı.
  18. dreamuiz

VPN kullanmak tehlikeli midir?

Bende birkaç aydır değişmiyorum, şifresini unutunca şifremi unuttum yapıyorum böyle değişmişte oluyorum ahah. Senin hesabına erişmek için zaten forumu hacklemekle uğraşmazlar. Örneğin instagram hesabını bulmak için gidip instagramın sunucularına da saldırmıyorlar, senin şifreni çözmek için...
  19. dreamuiz

Tüm şifreler hocam :D mail, steam hesapları vesaire vesaire.
  20. dreamuiz

Genelde şifreleri zaten 6 ayda bir değiştirilmesi önerilir güvenlik açısından. 1-2 yılda bir şey olmadıysa daha olmaz da diyemeyiz ne olacağını bilemeyiz sonuçta.
Top Bottom