Neler Yeni

MODEM BOZULDU YENİ MODEMİ NASIL SEÇEBİLİRİM

userboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
polat
beyler evdeki türk telekom modemi bozuldu fatura üzerine yeni modeme 1600 lira dediler farklı yerden modem alsam daha mı mantıklı bu işlerden pek anlamıyorum önerebileceğiniz modemler var mıdır? teşekkürler

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam muhtemelen sizin modem ac1200 bizimde bozuldu 2 hafta önce 2.el eski model modem aldım 250 liraya onun kurulumunu yaptım kullanıyorum bı farkı yok

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
beyler evdeki türk telekom modemi bozuldu fatura üzerine yeni modeme 1600 lira dediler farklı yerden modem alsam daha mı mantıklı bu işlerden pek anlamıyorum önerebileceğiniz modemler var mıdır? teşekkürler
İnternetinizin hızı kaç ve bütçeniz? İnternet sağlayıcılarının verdiği modemleri ben pek sevmem, önermemde.

userboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetinizin hızı kaç ve bütçeniz? İnternet sağlayıcılarının verdiği modemleri ben pek sevmem, önermemde.
şuan 35 mb internet ama yükselticem önereceğiniz modem var mi

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Anıl Aykın
şuan 35 mb internet ama yükselticem önereceğiniz modem var mi
Altyapıdan dolayı 50mbps internet hızımız var ve bunu kullanıyorum. Keenetic genel olarak beğendiğim bir marka. Onun dışında Tplink'de önerebilirim.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Uygun fiyatlı H300S. Fiber-Vdsl uyumlu, 5GHZ, Portlar gigabit. Veya Keenetic bakabilirsiniz.

Top Bottom