Arama sonuçları: *

1. E

modem resetleme hakkında

Hocam az baktım internetten adamlar kullanıcı adı vs yazıyor müşteri hizmetlerini arayıp ne diyeceğim modeme reset atacağım kurulumunu nasıl yaparımmı diyeceğim?
  2. E

modem resetleme hakkında

Hocam şuna bi bakma şansınız varmı VMG3312-B10B oto kurulum yapıyormu diye?
  3. E

modem resetleme hakkında

Reset atınca modem otomatik kuruum yaparmı_ 1683406063 Bide kaç saniye 5 saniye 10 saniye 40 saniye yapanda var.
  4. E

modem resetleme hakkında

Paket gitmicekse resetleyeyim akşam ozaman arayüz şifresini giremiyorum resetleyip şifreyi girip şifreyi değişireyim ozaman teşekkürler.
  5. E

modem resetleme hakkında

Bilmiyorum hiçbişey tek bildiğim indirme hızı 35 mbps internetim hızlı onda sorun yok sadece şifre değiştirmek için modeme reset atcam ama modeme reset atınca paket gitmez demi.
  6. E

internet şifre değiştirme

bilmiyorum okadarını internet downloand hızı 15 16 ken 35 e çıkarttık parayla. 1683337822 peki internet şifresini değiştirince girişteki arayüz şifresine ne yazcaz? admin turktelekommu yoksa bizim belirlediğimiz internetin şifresimi?
  7. E

Direk reset atayım yarın inşallah internet paketi gitmez indirme hızını arttırmak için almıştım.
  8. E

hepsini denedim işte olmuyor yarın resetlicem ama hiç şifreyi değiştirmedik modemin arkasında ne yazıyorsa hala öyle şifre.
  9. E

Hocam hiçbişey değişmedi türktelekom bağlattık başka hiçbirşeye dokunmadım.
  10. E

Hiç sanmıyorum modemin arkasında fabrika ayarındaki güvenlik şifresi yazan şifre hala aynı yarın resetlerim bakayım.
  11. E

Modemin arkasındaki şifre neyse hala öyle. 1683336342 Sıfırlayınca her şey gidiyormu? Ben interneti hızlandırmak için paket almıştım sıfırlayınca o gitmez demi?
  12. E

resetlemek istemiyorum ki sadece şifresini değiştirmek istiyorum ilk geldiğindeki şifre internet hiç şifre değiştirmedim. 1683336177 Tamam.
  13. E

turktelekom ttnet falan denedim olmadı
  14. E

VMG3312-B10B
  15. E

Türk telekom kullanıyom şifre yerine kullanıcı adı admin şifre turktelekom yazıyorum ama yanlış diyor.
  16. E

modem resetleme hakkında

Benim şifre internetin ilk geldiğindeki şifre reset atsam hızlanırmı internet falan? Ben türktelekom kullanıyom paket falan var reset atınca paket vs gitmez demi
  17. E

modem resetleme hakkında

Modemi nasıl resetleriz resetleyince ne oluyor?
Top Bottom