VMG3312-B10Bmodem markasını yazabilir misin
resetlemek istemiyorum ki sadece şifresini değiştirmek istiyorum ilk geldiğindeki şifre internet hiç şifre değiştirmedim.modemin arkasındaki sıfırlama tuşuna modemin tüm ışıkları sönene kadar basılı tutar mısın
Tamam.sıfırladıktan sonra dene
değiştirmeseydin şifre kısmına turktelekom 1234 yada ttnet yazarak arayüze girebilirdinresetlemek istemiyorum ki sadece şifresini değiştirmek istiyorum ilk geldiğindeki şifre internet hiç şifre değiştirmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam.
Modemin arkasındaki şifre neyse hala öyle.değiştirmeseydin şifre kısmına turktelekom 1234 yada ttnet yazarak arayüze girebilirdin
istersen sıfırlamadan önce 1234 dene şifreyi
Sıfırlayınca her şey gidiyormu?değiştirmeseydin şifre kısmına turktelekom 1234 yada ttnet yazarak arayüze girebilirdin
istersen sıfırlamadan önce 1234 dene şifreyi
belki modemin şifresini verdiğin evine gelen birisi çakallık yapıp değiştirmiş olabilir arayüze giremiyorsanModemin arkasındaki şifre neyse hala öyle.
Sıfırlayınca her şey gidiyormu?
Ben interneti hızlandırmak için paket almıştım sıfırlayınca o gitmez demi?
Hiç sanmıyorum modemin arkasında fabrika ayarındaki güvenlik şifresi yazan şifre hala aynı yarın resetlerim bakayım.belki modemin şifresini verdiğin evine gelen birisi çakallık yapıp değiştirmiş olabilir arayüze giremiyorsan
halen türk telekom kullanıyorsan türk telekomun gönderdiği kendi modem ise gitmiyordu diye hatırlıyorum ama iss değiştiysen türknete falan geçtiysen İnternet servis sağlayıcı şifresi ve kullanıcı bilgileri sıfırlanır tekrar girmen gerekirModemin arkasındaki şifre neyse hala öyle.
Sıfırlayınca her şey gidiyormu?
Ben interneti hızlandırmak için paket almıştım sıfırlayınca o gitmez demi?
Hocam hiçbişey değişmedi türktelekom bağlattık başka hiçbirşeye dokunmadım.halen türk telekom kullanıyorsan türk telekomun gönderdiği kendi modem ise gitmiyordu diye hatırlıyorum ama iss değiştiysen türknete falan geçtiysen İnternet servis sağlayıcı şifresi ve kullanıcı bilgileri sıfırlanır tekrar girmen gerekir