Arama sonuçları: *

1. eraychu

Yardım CS:GO'ya girince pingim 200 oluyor?

tr de en iyi dns bu mu, bende google un dns i var sanırım 8888 8844 mü öyle bir şey, dediğiniz gibi yapsam fark olur mu?
  2. eraychu

Türk.net davet kodu var mı?

sayfayı yenilemeyi unutmuş olabilirsin o günden beri açık kalmıltır belki konu
  3. eraychu

türktelekom 35mbps yeterli mi

Önerin için teşekkür ederim söylerim. 😄
  4. eraychu

evet öyle yapacaklar ama türknet için nasıl yapacağız ki tanıdık yok :)
  5. eraychu

şimdi bizim adam kabloyu çekti bize ama arka sokaktan balkona kablo çekti sadece 1 tane, altyapı sorgulatınca adreste altyapı yok gözüküyor hala oyüzden başvuramıyoruz türknete 1641661068 söylerim bizimkilere onlarda 2k izlesin artık :D
  6. eraychu

75mbps yazıyor testlerde yazmıştım oturduğum binanın altyapısı yok arka sokaktan çektiler yoksa alt yapının gelmesini beklemem lazımdı turktelekomda 150tl oluyor okadsr par veremeyiz dedi ailem maalesef başka çarem yok ya türktelekom yada alt yapı gelmesini beklemeliyim bende taşınmadan...
  7. eraychu

teşekkür ederim. bende türkneti önerdim aileme ama türktelekomdan tanıdık var o gelip bağlayacak. yoksa burda altyapı yok zaten türknet için bayağ beklemem gerekir
  8. eraychu

teşekkürler. wifi ile bağlanınca hız düşmüyor mu
  9. eraychu

135tl ye 35mbps alacağız telebizyondan 4k video izlerken biryandanda pc den oyun oynarken sıkıntı olmaz değilmi (ethernet kablosu ile bağlı olacak) ayrıca wifi ile kaç mbps alırım tahminen
  10. eraychu

türknet oturduğum apartmanı müstakil olarak görüyor

teşekkür ederim 😀
  11. eraychu

önerin için teşekkür
  12. eraychu

türknetten internet almak istedim müşteri hizmetlerini aradım adresi sordu verdim bina no sunu söylesikten sonra eviniz müstakil mi dedi. bende hayır dedim apartmanda oturuyorum 1. daire dedim. türknet evimiz müstakil olarak gözüküyor türktelekomdan adres güncelleme yapmanız gerekiyor dedi...
  13. eraychu

Evime nasıl internet bağlatırım

arasam bakabilirler mi
  14. eraychu

Evime nasıl internet bağlatırım

evimin internet altyağısını sorgulattığımda bina no bile gözüküyor ama kat seçme yerinde / işareti var kat seçemiyorum oturduğum bina bu yaz yapıldı yani yeni sayılır ondan kaynaklı olabilir mi yan binaları sorgulattığımda 80mbps çıkıyor
  15. eraychu

Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç

tavsiyen için teşekkür ederim bide kendi sitelerinde bu paketler aynı fiyat gözüküyor ayrıca 1 sorum daha olacak yalın paket ile bunun farkı nedir 1619867674 kullanacağım bi davet kodu yok verirseniz olur tabikide :)
  16. eraychu

taşınacağız da bir kaç ay sonra onun için millenicom düşünüyorum
  17. eraychu

50 seçmem daha uygun mu olacaktır o zaman
  18. eraychu

çünkü alt yapımızın 73 mbps desteklediği gözüküyor
  19. eraychu

millenicom da 75 mbps download paketi var mı
  20. eraychu

millenicom taahhütsüzden taahhütlü ye geçiş yapılıyor mu

yeni bir eve taşınıcağız millenicom bağlatmayı düşünüyoruz şöyle bir sorum var 1-2 ay taahhütsüz paket kullanıp ondan sonra 12 ay taahhütlü paket e geçiş yapabilir miyim.
Top Bottom