Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Turknet kullanan varmı? (Doğu illerinde)

dogu için en iyisi TTNET hocam. LOL için ortalama 18-25 arası alırsın
  2. furkangorur

İNTERNET HIZIM PARASINA GÖRE NASIL

paket 1000/50 o yüzden. TTNET max 50 veriyor 1gb pakette
  3. furkangorur

İNTERNET HIZIM PARASINA GÖRE NASIL

455TL ttnet
  4. furkangorur

Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

1 ocaktan sonra internete deli gibi zam yapılacak hocam fazla beklemeyin. 1735330596 hocam talebiniz gerçekleşmedi olayını dikkate almayın. Ben ilk 5 ay 550tl sonraki 10 ay 1040tl diye almıştım interneti sonra mobil uygulama da ise ilk 5 ay 455tl sonraki 10 ay 970 tl paketi gördüm, müşteri...
  5. furkangorur

Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

hocam iptal ettirip babanızın adına tekrar başvuru yapın. ilk 5 ay 455tl sonra 10 ay 970tl teklifi verdiler bana kabul ettim
  6. furkangorur

Kablonet'te 1000mbps interneti nasıl alabilirim?

hocam ttnete geçsenize .1000/50 hız alıyorum ilk 5 ay 455tl sonraki 10 ay 970tl. aylık 800tlye geliyor özetle
  7. furkangorur

Yardım Technopat a giremiyorum

Gta 5 oynuyorum 2k ultra ayarlar 100 fps falan. 1080pde daha fazla alıyorum. Valorant oynamam cs 2 de 2k grafiklerde min 180 alıyorum çünkü monitör Hz e göre sabitlemişim. 2K da uncharted oynuyorum fps 200 falan
  8. furkangorur

Yardım Technopat a giremiyorum

son günlerde aynı sorunu yaşıyorum. 2-3 sorun yaşadım çözümleri de o forumda mevcuttu giremedik. Redditten zorla bulduk çözümleri. hızla alakası yok 1gb indirme 50mb yükleme var yine aynı. Sunucu kaynaklı herhalde
  9. furkangorur

Yardım Alt yapım gözükmediği için internetimi taşıyamıyorum ne yapmam gerek ?

90 gün olayı comnet tarafından kaldırıldı.
  10. furkangorur

Taahhüt iptal edip ceza bedelini iade almak ?

ben thh ile bozmuştum ve paramı almıştım. Dene şansını
  11. furkangorur

Fiber Var mı bina altyapısında

Sabit değil diye biliyorum
  12. furkangorur

Fiber Var mı bina altyapısında

Evet fiber. Adres tam olmsdıgı için altyapı gözükmez. Ttnet ekibi geldigin de bağlar
  13. furkangorur

Yardım Comnet te internet hizmetimi iptal etim şimdi ne olacak?

Arkadaşlar iptalınde iadesini alamazsanız thh ye başvurup çok rahat alabilirsiniz dert etmeyin
  14. furkangorur

Comnet Hakkında Konuşuyoruz

ofisin interneti kesildi mi, metro hat mı kullanıyorsunuz hocam.
  15. furkangorur

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Haklısın hep karıştırırım.
  16. furkangorur

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Transfer edersen alırsın paranı. Ben az önce 1gb indirme hızı 50mb yükleme hızı için ttnet ile 1040tl 15 ay fiyata anlaştım. 450 günlük comnet param kartıma yatacak
  17. furkangorur

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

O zaman genelleme yapmayacaksın...
  18. furkangorur

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

çok yanlış bir bilgi. TT benden 6 ay boyunca fatura aldı, THH ile kuruşuna kadar aldım.
  19. furkangorur

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

comneti 2yıldır kullanıyorum. Bugün THH ye şikayet başvurusu yapıp TTNET ile görüştüm 1000mbpslik pakette anlaştık. Allahtan bina da boş port var direk ona bağlatacağım. 445günüm kaldı comnette umarım parasını alırız. 1733751482...
  20. furkangorur

VPN kullanmadan yasaklı sitelere girebiliyorum ?

bu internet sağlayıcı kaynaklı oluyor. Comnet kullanıyorum giremediğim site yok. Comnet hiç engelleme yapmıyor.
Top Bottom