EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 923
Bende zaten talep et dedim. Bazen sağlıyorlar 2 ayda.iyide hocam arkadaşta türknet alt yapısı yok ki
Bende zaten talep et dedim. Bazen sağlıyorlar 2 ayda.iyide hocam arkadaşta türknet alt yapısı yok ki
3 ayın sonunda 812 tl olur sana bin tl mantığı olmaz hocam 1 gbit geçmek istersenizşimdide beni test ediyolar :d ama yok ya gp gelmeyeceğinden binaya 100 mbps de ilerde 550-600 lira olabileceğinden değmez bence
kablonetee bak modem değiştirmen-router kullanman gerekebilir 100mbps ile gelen modem b***k gibi wifide ama gpon modemide var ayrıcaMerhaba,
türk telekom 1 gp var şuan 512 lira fakat bu ay bitiyor, yeni teklifleri 819 lira 15 ay sabit. Fakat bana pahalı geliyor. turknet 100 mbps veriyor, comnet bitti zaten ona geçmeyi düşünüyordum oysaki. 1gp ve fiyat olarak en sağlam hangi firmayı önerirsiniz.
Bana size söylediğimiz fiyata dahil dedilerDeğil hocam. Daha 2 hafta oldu tt yi bırakalı poltiika mı değiştirdiler![]()
dediğiniz doğru fakat türktelekom zam yapcağı zaman bu 1gp in fiyatıda 820 liradan fazla olur bence çünkü tt altyapısını kullanıyor çoğu firma ve hiçbirinde taahüt yok sadece erken ödeme var.uzun zamandır kullandığım 2 firma var millenicom ve netspeed ikiside başarılı firmalar.
Tanıdıklardan indirim kodlarını koyayım alta bence Ttnet harici her firma uygundur. Onlardan kazık çok yedim.
Aşağıdakilere bakmanızı tavsiye ederim. Türknet kod yok tanıdık ama Türknet imkanı varsa onada bakabilirsiniz.
7F6CD01C
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Netspeed
JTBR73
dediğiniz doğru fakat türktelekom zam yapcağı zaman bu 1gp in fiyatıda 820 liradan fazla olur bence çünkü tt altyapısını kullanıyor çoğu firma ve hiçbirinde taahüt yok sadece erken ödeme var.