Neler Yeni

Öneri 🆘En mantıklı İnternet Sağlayıcısı?🆘

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Türk Telekom sorunsuz kafa agritmiyor ama feci pahalı, 35 mbpslik tarifeyi 500 tl diyor. 50 mbps bile alsam tamam dicem de bilmiyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up up up

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mustafa soydaş
gibirnet araştırmasındayım ben de geçmeyi planlıyorum

hangi şehirde ve ping değerlerini öğrenebilir miyim
istanbul ,ping normal yani türk telekomla aynı veriyor turknetten geçtim fiyat pahalı geldiği için

istanbul ,ping normal yani türk telekomla aynı veriyor turknetten geçtim fiyat pahalı geldiği için
370tl aylık

MertZEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Devecioğlu

370tl aylık
yurtdışı pingleri için fixnete geçmiştim paket kaybından oyun oynanmaz halde kendileriyle iletişime geçtim çözemeyeceklerini söylediler o yüzden gibirnette paket kaybı ping değerleri önemli benim için

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yunus Emre
1 hafta önce superonline a geçtim. 50mb 480 tl ve ilk iki ay fatura yansıtmıyorlar yani 10 ay 480tl ödüyorsunuz. birde banka otomatik ödeme talimatı vs ile 400 tl ye geliyor benim aylın. çokta memnunum şuan için. bulunduğum bölgede bütün sağlayıcıları kullandım en memnun kaldığım turkcell ve turknet fakat turknette bir takım sıkıntılar olduğundan ona da bir daha bulaşmadım

xTURANN

80+ Silver
Alt yapına ve önerdikleri fiyatlara bağlı olarak NetSpeed.
NetSpeed'den bağımsız, bazı firmalar onay işlerini falan e-devlet'ten yaptırıyor artık. Ben geçerken e-devlet'ten hallettim, yaklaşık 1 günde bağlandı. Alt yapımda Türk Telekom olduğu için, ilk 3 ay 300 küsürden internet alıyorum. Sonra 420'ye çıkacakmış, taahhüt olmadığı için.

Bi bakmanı öneririm.

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yuşa Eskalen
vodafone 100mbps e ne diyorsunuz alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri