Neler Yeni

Türk Telekom VS GibirNet?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,705
İsim
Mert Can Ergün
Geçmiş olsun engelli raporu yüzde kaç

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
yolcu arslan
Bizimde engelli indirimi var millenicomda %30du sanrıım. bildiğim bir adam akıllı TTnette birde Millenicomda var bu hizmet netspeedde olsaydı ona geçerdim. Gibir muhabbeti çok dönüyor ama ondada şöyle bir durum var sanırım müşt hizmetlik bir durumunuz yksa comnet gibi paşalar gibi kullnırsınız.

Ben 2015te ttneti bıraktım öyle rahatladım ki benim 16mbs 75tl cıvarıydı Türknete bir geçtim abooo 35mbs 55 tl falan. taahüt yok abi çarşıda yıllardır Türknet yazan firmadan geçrim nedense hiç aklımıza gelmemiş herkes alışmış ttnete ne bilsin.

Tavsiyem Türknet millenicom ve netspeed firmalarıdır. Ben bunların dışında comnet kullandım malum bitirdiler insanları üstüne veri sızdırdılar.
Millenide indirim alırsın indirim kodu lazım olursa ref olabilirim.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Mehmetcan İvrendi
İyi Forumlar.
20 gün içinde türk telekom taahütüm bitiyor ve internet sağlayıcı arayışına girdim.
hali hazırdaki taahütüm 35 mbps ve engelli indiriminden faydalanıyorum. engelli raporu ile indirim %25 oluyor. ama gibir net sadece 20 tllik indirim olduğunu söyledi türk telekomda %25lik indirim bulunuyor.

şuan 2 seçenek arasındayım.

1.si Türk Telekomun 100mbps tarifesi:
Alıntıyı görüntüle
Bu pakette eğer engelii indirimi oluyorsa:
ilk 5 ay : 255 TL son 10 ay: 510 TL ödeme yapacağım.
eğer yanlış bilmiyorsam.bugün türk telekomu arayıp soracağım.

2.si GibirNetin 100mbps tarifesi:
Alıntıyı görüntüle

Bu pakette ise:
İlk 6 ay sabit 300 TL , diğer 6 ay sabit 350 TL ödeyeceğimi söylediler.

Bariz olarak gibirnet çok daha uyguna aynı paketi bana sunuyor.
- fakat aklıma takılan türk telekom gibi direkt muhattap bulabilcekmiyim?
- söyledikleri gibi fiyat artışı olmazmı?
- comnette yaşanan sorunlar gibi sorunlar yaşarmıyım?
bu sorular yüzünden türk telekom kullanmaya devam etmek istiyorum ama bu fiyatlarada net gibir net daha uygun geliyor
Hocam Gıbırnet/Comnet gibi Merdiven Altı Altyapı'ları kullanmayın TT Çok sevmem şahsen Ping sorunları çok yasadım oyunlarda falan Ama 100Mb/s sorun olmaz herhalde fiyatıda İyi Yani TT secebilirsiniz Ama İmkanınız varsa TurkNet'e de bir bakın isterseniz galiba engelli paketi 375TL (%40 engel gerekiyormuş galiba bir arayıp sorun) Turknet Steam vs. Tarafaındanda hızda birinci seçildi Turknet'de bakın derim olmassa TT kullanın

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Demiroluk
İyi Forumlar.
20 gün içinde türk telekom taahütüm bitiyor ve internet sağlayıcı arayışına girdim.
hali hazırdaki taahütüm 35 mbps ve engelli indiriminden faydalanıyorum. engelli raporu ile indirim %25 oluyor. ama gibir net sadece 20 tllik indirim olduğunu söyledi türk telekomda %25lik indirim bulunuyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu pakette ise:

bu sorular yüzünden türk telekom kullanmaya devam etmek istiyorum ama bu fiyatlarada net gibir net daha uygun geliyor
Gibirnet kullandım fiyat uygun diye bir keresinde deneyeyim dedim, 3 gün zor dayanabildim ,fiber altyapı kullanmama rağmen rezalet bir hizmet verdiler, Netspeed kullanıyorum 4 senedir ,kendilerinden kaynaklı bir sorun yaşamadım, referansımla 25 kişi geldi kullanıyor, 100 mbps tarife 299 tl ,30 tl kodla indirim yapıyor ve 12 ay boyunca bu indirim yansıyor, istersen davet kodumla gelip kullanabilirsin.

crawelgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İbrahim Altınkaya
Gibirnet kullandım fiyat uygun diye bir keresinde deneyeyim dedim, 3 gün zor dayanabildim ,fiber altyapı kullanmama rağmen rezalet bir hizmet verdiler, Netspeed kullanıyorum 4 senedir ,kendilerinden kaynaklı bir sorun yaşamadım, referansımla 25 kişi geldi kullanıyor, 100 mbps tarife 299 tl ,30 tl kodla indirim yapıyor ve 12 ay boyunca bu indirim yansıyor, istersen davet kodumla gelip kullanabilirsin.
hocam bana davet kodu atabilir misin?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,705
İsim
Mert Can Ergün

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Yüzde 40 mı hocam rapor
44 sanırım hocsm zaten şuan ki paketimde indirimli kullanabiliyorum sorun yok o açıdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 3 aydan sonra o da 470 TL oluyor ondan netspeed düşünmüyorum babam 1 senelik ücretin tamamını da ödemeye çekimser bakar muhtmelen

Bizimde engelli indirimi var millenicomda %30du sanrıım. bildiğim bir adam akıllı TTnette birde Millenicomda var bu hizmet netspeedde olsaydı ona geçerdim. Gibir muhabbeti çok dönüyor ama ondada şöyle bir durum var sanırım müşt hizmetlik bir durumunuz yksa comnet gibi paşalar gibi kullnırsınız.

Ben 2015te ttneti bıraktım öyle rahatladım ki benim 16mbs 75tl cıvarıydı Türknete bir geçtim abooo 35mbs 55 tl falan. taahüt yok abi çarşıda yıllardır Türknet yazan firmadan geçrim nedense hiç aklımıza gelmemiş herkes alışmış ttnete ne bilsin.

Tavsiyem Türknet millenicom ve netspeed firmalarıdır. Ben bunların dışında comnet kullandım malum bitirdiler insanları üstüne veri sızdırdılar.
Millenide indirim alırsın indirim kodu lazım olursa ref olabilirim.
Şuan ki tarifemden önce yaklaşık 6 yıllık Türk Telekom tarifem vardı ve uygun paketler sunuyorlardı. Ben babamı ikna ettim millenicem bağlatmak için 1.5 ay internetsiz kaldık baglamadilar. İptal etmek istedik etmediler evde sinirler gerildi onu düşünmüyorum hocam. Turknette de zam oluyor diyorlar sürekli. Netspeed 3 aydan sonra 470 e çıkıyor fiyatlar

Ben sanırım hiç kafamı agritmadsn 200 tl fazla verip TT geçeceğim

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Emre
İyi Forumlar.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu pakette ise:

TT iyi gibi hocam 510tl 100mbit için açıkcası şuan o parayı ben 10mbite veriyorum.

Top Bottom